Winkelwagen

Er zijn geen producten in uw winkelwagen.

Review Climb On Ridiculous! Muscle paste

Blog

"Ik ben Wiktoria en ik mag deze ClimbOn Ridiculous past voor jullie testen. Het is een huidcreme die na zware inspanningen de pijn in de spieren verwarmt en verlicht. Ik kan niet wachten om het na een goede klimtraining te kunnen testen! Ik ben benieuwd of het product daadwerkelijk de spierpijn kan verlichten."

"Na een goede training te hebben gehad, heb ik hier mijn plus- en minpuntjes op een rijtje gezet."

Pluspunten

  • De crème werkt waanzinnig goed! Ik was verbaasd over hoe snel en goed het werkte. Het verwarmende en verlichtende effect was goed te merken. 
  • De crème is erg makkelijk voor gebruik! Heb je spierpijn na je zware training? Pak je ClimbOn Past en breng het aan op de huid. Vrijwel direct zal de crème in werking komen. 
  • Door deze crème kreeg ik veel zachtere handen. Door het klimmen heb ik meestal ruwe handen maar met deze crème werden mijn handen veel zachter. 
  • De crème is 100% vegan, wat het natuurlijk beter maakt voor het mileu. Daar ben ik absoluut voorstander van!

Minpunten

  • De crème is in één maat (56g) verkrijgbaar. 

Beveel ik dit product aan?

"Ik ben allereerst erg verrast door de goede werking van dit product. Ik heb niet altijd veel vertrouwen in crèmes, maar ik ben zeer tevreden over dit product. Ik beveel hem dan zeker aan voor mensen die op zoek zijn naar een (vegan) crème, die daadwerkelijk helpt tegen spierpijn na een zware inspanning. Daarnaast draag je ook bij aan een beter milieu, mooi meegenomen toch? Ondanks dat het potje maar uit 56g bestaat, ga ik er vele malen gebruik van maken! Ik wil Klimwinkel bedanken voor het mogen testen van dit product."