• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
 • Gratis verzenden voor orders boven de €50,-

CLIMBING TECHNOLOGY ICE HOOK

Lengte

 • 12cm
 • 17cm

Aantal

€ -

(€ - excl. BTW

Beschrijving

Tijdelijke aanbieding, zo lang de voorraad strekt.
Wegens een incorrecte levering is dit product tijdelijk in ons assortiment. Op=Op
 

Slim setje voor aan een ijsschroef. Normaal clip je je setje pas in nadat de ijsschroef is geplaatst. Met deze Ice Hook setjes heb je al profijt hebt van je zekering als de ijsschroef nog maar deels is ingedraaid. Verder voorkomt dit Ice Hook setje dat de ijsschroef valt tijdens het indraaien.

Het setje kan draaien rond de ijsschroef, omdat het setje alleen maar met een ring rond de ijsschroef zit. Dit zorgt voor gemakkelijk inschroeven van de ijsschroef. Dat de ring rond de ijsschroef draait voorkomt extra krachten op de ijsschroef bij een onverhoopte val.

Dit slimme setje past op alle ijsschroeven met een diameter tot 20mm.

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld.

Kennis & informatie

 • Keuzehulp: Hoe kies je de juiste sneeuwschoenen?
  Keuzehulp: Hoe kies je de juiste sneeuwschoenen?

  Sneeuwschoenwandelen Sneeuwschoenwandelen is de laatste jaren enorm in populariteit gegroeid. In steeds meer wintersportgebieden zie je d...

  Lees meer
 • Beginnersgids: Alpinisme
  Beginnersgids: Alpinisme

  Wat is Alpinisme? Alpinisme is een verzamelnaam voor verschillende activiteiten met als doel de top van een berg te bereiken. Je kunt hie...

  Lees meer
4.5 5
"Na 6 jaar interesse te hebben in slacklining besloot ik na veel te lezen een slackline te kopen. En kon echt niet wachten om eraan te beginnen, dankzij Klimwinkel.nl heb ik helemaal niet lang moeten wachten, integendeel! "Vandaag besteld, morgen aangekomen" en dat helemaal van NL naar België middenin Covid-19 tijd. Fantastisch gewoon en dikke pluim voor deze shop! Volgende keer zal keuze van shop Dan zeer gemakkelijk zijn.

Dik aangeraden!"
4,7 3291
Klimwinkel
9.3 out of 10 stars 3291 votes