• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
 • Gratis verzenden voor orders boven de €40,-

ELEPHANT SLACKLINES WING 3.5

Aantal

€ -

(€ - excl. BTW

Beschrijving

Elephant Wing 3.5 is een echte allround slackline, voor beginners, gevorderden en echte slackline experts. De band voelt heel comfortabel aan, dus de lijn is bij uitstek geschikt voor gebruik op blote voeten voor maximale controle.

De Wing slackline is behoorlijk elastisch, dat maakt de lijn bij uitstek geschikt op zijdelings te surfen. Ook is de vering prachtig voor het maken van sprongen. De lijn wordt geleverd met een extra grote ratel, zodat de lijn naar wens flink op spanning gebracht kan worden.

Het vernieuwde Wing bandmateriaal geeft een comfortabel slackline gevoel. De randen zijn rond en wat zachter, terwijl het midden van de lijn stabiel is doordat bovenkant en onderkant van de lijn aan elkaar vast zitten.

Specificaties

Lengte lijn 15 meter
Niveau Gevorderde, Expert
Met boombescherming Ja
Referentienummers

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld.

Kennis & informatie

 • Keuzehulp: hoe kies je de juiste slackline?
  Keuzehulp: hoe kies je de juiste slackline?

  Welke slackline past het beste bij jou? Slacklinen is al jarenlang een groeiende sport en ontstond in de klimwereld. Nog steeds zijn er e...

  Lees meer
 • Keuzehulp: Hoe kies je de juiste slaapmat?
  Keuzehulp: Hoe kies je de juiste slaapmat?

  Hoe werken slaapmatten? Slaapmatten isoleren op dezelfde wijze als slaapzakken en lagen kleding. Ze houden een laag stilstaande lucht vas...

  Lees meer