• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
 • Gratis verzenden voor orders boven de €40,-

GRIVEL G1

Type Binding

 • New-Matic
 • New-Classic

Aantal

€ -

(€ - excl. BTW

Beschrijving

Met de G1 serie richt Grivel zich op de beginnende alpinist. Eenvoudig in gebruik, licht, niet zeer technisch, vriendelijk geprijsd en toch de topkwaliteit die van een wereldmerk als Grivel verwacht mag worden.
Deze G1 stijgijzers zijn uitstekend voor tourskiën, gletsjertochten, sneeuwvelden, traverses en eenvoudige beklimmingen en voor klassiek alpinisme. De G1 stijgijzers kunnen ingeschoven worden, zodat ze als klein pakketje de rugzak in kunnen.

Aan de voorzijde 6 stalen punten en anti balling plates tegen sneeuwopbouw. Aan de acherzijde 4 stalen punten en eveneens anti balling plates. Daartussen bevindt zich de enigszins flexibele verbindingsplaat, die ervoor zocht dat de stijgijzers ook onder minder stijve (B) schoenen gedragen kunnen worden.

New Classic bindingen
Voor de New Classic binding zijn geen speciale voorzieningen op uw bergschoen noodzakelijk. De crampons zijn eenvoudig aan te brengen en blijven spelingsvrij vastzitten dankzij de nieuw ontwikkelde Dupont kunststof bindingen.

Gewicht: 728 gram
Schoenmaten: 36 t/m 44 (zonder gereedschap verstelbaar)
Gebruiksrange: A-B-C-D

Specificaties

Aantal punten 10
Toepassing Alpinsme, Gletsjertochten, Sneeuwveldjes
Snelsluiting Ja
Gewicht 728 gram
Referentienummers RAG01A04F, RAG01A02F

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld.

Kennis & informatie

 • Keuzehulp: Hoe kies je de juiste stijgijzers?
  Keuzehulp: Hoe kies je de juiste stijgijzers?

  Hoe kies je de juiste stijgijzers? Stijgijzers zijn noodzakelijk voor veilige tochten door sneeuw en ijs. Je kunt er gletsjers mee overst...

  Lees meer
 • Keuzehulp: Hoe kies je de juiste pickel/ijsbijl?
  Keuzehulp: Hoe kies je de juiste pickel/ijsbijl?

  Hoe kies je de juiste ijsbijl of pickel? Alpinisten, toerskiërs, ijsklimmers en gemixte klimmers hebben allemaal pickels e...

  Lees meer