• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
 • Gratis verzenden voor orders boven de €50,-

KLIMWINKEL STARTERS BUDGET TOPROPESET

Maat

 • S-XL
 • XXL

Aantal

€ -

(€ - excl. BTW

Beschrijving

De Starters Budget Topropeset is ideaal voor de beginnende klimmer die toe is aan een eerste complete topropeset. Deze Topropeset bestaat uit een allround klimgordel met bijbehorende pofzak en magnesiumbal, een van de meeste gebruikte HMS karabiners en een eenvoudige tuber. Hieronder worden alle onderdelen nog even kort toegelicht, al deze producten zijn ook los op de website te vinden met meer product informatie.

Rock Empire Streak gordel
De Rock Empire Streak is een volledig verstelbare comfortabele klimgordel van Rock Empire. De heupriem is door de heupband te schuiven zodat de inbindlus en de materiaal lussen altijd netjes te centreren zijn rond je middel. Daarnaast is de verstelling eenvoudig aan te passen door de soepele enkele gesp. De beenlussen van deze klimgordel zijn ook verstelbaar. Voor het meenemen van je klimmaterialen is de gordel voorzien van vier materiaallussen belastbaar tot 5 kg per lus.

Maat

S-XL

XXL
Taille (cm) 75-100 75-115
Bovenbeen (cm) 53-66 56-69
Gewicht (g) 456 456


Streak van Rock Empire pofzak
De Rock Empire Streak is een ruime pofzak in dezelfde kleur als de Streak klimgordel. De pofzak is afsluitbaar met een koord en heeft twee lusjes voor bevestiging aan de klimgordel (heupband wordt niet meegeleverd). De binnenkant is gevoerd en maakt zo goede verdeling van het magnesium over de handen mogelijk. De afmetingen zijn 17 x 12 cm.

Kong Chuy
De Kong Chuy is een eenvoudig en scherp geprijsd zeker- en afdaalapparaat met een ruim touwbereik en een licht gewicht. De Chuy is geschikt voor enkel-, dubbel- en tweelingtouw. Het ontwerp is vergelijkbaar met dat van de beroemde Black Diamond ATC XP. De gebruiker kan het remvermogen aanpassen dankzij de V-vormige groeven, deze creëren namelijk extra wrijving op het klimtouw. De Chuy is geschikt voor touw diameters van 8 tot 12 mm en heeft een gewicht van slechts 55 gram.

DMM Belaymaster
De DMM Belay Master 2 is één van onze beste safebiners. Het gepatenteerde Belay Master systeem zorgt voor extra veiligheid in de zekerketen. Deze vernieuwde versie van de Belaymaster heeft een steviger klepje dat niet meer kan verschuiven. De karabiner is bovendien lichter en sterker dan zijn voorganger. De extra vergrendelingsclip kan alleen gesloten worden wanneer de schroefkarabiner dichtgeschroefd is, hierdoor kan het dichtschroeven niet meer worden vergeten. De extra vergrendelingsclip voorkomt tevens dat de karabiner verdraait, zodat de karabiner altijd in de sterkste richting belast wordt.

DMM Magnesiumbal 
De DMM magnesiumballen zijn ideaal voor gebruik in de klimhal. Losse magnesium valt regelmatig uit de pofzakjes als sneeuw naar beneden, daar wordt de schoonmaakploeg niet blij van! Deze magnesiumballen zorgen voor een goede dosering en daardoor minder verspilling van je magnesium. De magnesiumballen kunnen per stuk of in een set van drie besteld worden. Het pure magnesium carbonaat in de magnesiumbal zorgt voor een ultieme grip wanneer je zwetende handen hebt. Door het perfecte formaat van de magnesiumbal kan je deze gemakkelijk vast pakken en heb je direct de juiste hoeveelheid magnesium aan je handen.

Plus- en minpunten

 • ideale topropeset voor de beginnende klimmer
 • De onderdelen uit deze set zijn breed inzetbaar
 • Scherp geprijsd
 • Ruim touwbereik van zekerapparaat van 8 mm tot 12 mm
 • Bij onjuist gebruik van dit zekerapparaat is het risico groter dan bij een semi-automatisch zekerapparaat

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld.

Kennis & informatie

 • Keuzehulp: Hoe kies je de juiste klimgordel?
  Keuzehulp: Hoe kies je de juiste klimgordel?

  Door het immens grote aanbod van klimgordels kan het moeilijk zijn om een keuze te maken welke klimgordel voor jou het meest geschikt is. On...

  Lees meer
 • Beginnersgids: Indoor Sportklimmen
  Beginnersgids: Indoor Sportklimmen

  Het indoor sportklimmen is de laatste jaren enorm in populariteit stijgend en dan met name het boulderen. In tien jaar zijn er bijna 20 boul...

  Lees meer
4.5 5
"Helaas kreeg ik per ongeluk een gebruikt en defect product opgestuurd, na kort telefonisch overleg en een mail gestuurd met foto's van het defecte product is er direct een nieuw product opgestuurd."
4,7 3976
Klimwinkel
9.3 out of 10 stars 3976 votes