• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
  • Gratis verzenden voor orders boven de €40,-

Klantbeoordelingen

Wij vinden het erg belangrijk wat onze klanten vinden van Klimwinkel. Om dit objectief te doen werken we samen met Kyoh Klantbeoordelingen.
Klik hieronder om onze klantbeoordelingen te openen. UIteraard kun je ons hier ook beoordelen.

9.2

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een 9.2.

Bekijk alle 896 beoordelingen 
10

Pluspunten

Snel geleverd en duidelijke site

Verbeterpunten

Groter assortiment

Herco Gijsbertse

Eindhoven

18-01-2019

10

Pluspunten

zeer fijn en snel schakelen wat belangrijk voor is voor ons als bedrijf in de internationale filmindustrie. snelle levering en persoonlijk contact. zie laatste bestelling die werd afgehandeld door midas van gils !!

Verbeterpunten

-

stuntteam de beukelaer bv

wormerveer

18-01-2019

10

Pluspunten

Snelle levering, vriendelijk contact. Echt een aanrader!

Verbeterpunten

-

Wouter

Delft

18-01-2019

8

Pluspunten

Snel geleverd. Spullen ook goed verpakt.

Verbeterpunten

-

Fenna

Almere

18-01-2019

9

Pluspunten

Erg goeie service! erg nette klantenservice ben goed en snel geholpen.

Verbeterpunten

er is iets mis gegaan met de verzending. het pakket is verstuurd naar het factuur adres en niet naar het verzend adres maar toch goed ontvangen.

Kevin

Almere

17-01-2019

10

Pluspunten

Het is een super klantvriendelijke en behulpzame winkel. Alles word heel duidelijk gecommuniceerd en de website voelt vertrouwd aan, met een duidelijk herkenbare huisstijl. Je bestellingen worden snel verzonden en alle producten die ik tot nu toe heb besteld zijn van hele goede kwaliteit. Dit is dé site waar je heen gaat voor klim- en boulderbenodigdheden

Verbeterpunten

Wat ik leuk en hulpzaam zou vinden als beginnende fanatieke klimmer, is om een beknopte samenvatting te hebben per categorie, waarin de verschillen duidelijk naar voren komen, wat de voor- en nadelen zijn, of wat geschikter is voor een bepaald doeleinde, zodat je nog bewuster een keuze kan maken.

Danny Griffioen

Amsterdam

17-01-2019

9

Pluspunten

Hele snelle levering!

Verbeterpunten

-

Daniella

Valkenswaard

17-01-2019

8

Pluspunten

uitgebreide keuze aan sporten en materialen top

Verbeterpunten

-

Ivo

Naarden

17-01-2019

9

Pluspunten

1. Jullie waren de goedkoopste in wat ik zocht, en blijkbaar in veel klimmateriaal, ik onthoud jullie! 2. Zeer snelle reactie op mijn vraag. 3. Zeer snelle levering, super leuk! 4. Uitgebreid aanbod.

Verbeterpunten

Ik vroeg op voorhand of jullie de Icon hoofdlamp van versie 2018 verkochtten, omdat de oude blijkbaar lawaai maakt. Jullie hebben de 2018 versie (vertelde jullie medewerker), maar deze maakt ook lawaai. Het had leuk geweest moesten jullie me daarvoor waarschuwen. Gelukkig denk ik dat ik het zal kunnen negeren.

Tim

Leuven

17-01-2019

9

Pluspunten

Super snelle & vriendelijke service.

Verbeterpunten

-

Michaël/

Kessel-Lo

17-01-2019

Terug naar boven