• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
  • Gratis verzenden voor orders boven de €40,-

Klantbeoordelingen

Wij vinden het erg belangrijk wat onze klanten vinden van Klimwinkel. Om dit objectief te doen werken we samen met Kyoh Klantbeoordelingen.
Klik hieronder om onze klantbeoordelingen te openen. UIteraard kun je ons hier ook beoordelen.

9.3

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een 9.3.

Bekijk alle 1167 beoordelingen 
9

Pluspunten

Zeer stipte levering. Degelijk materiaal. Overzichtelijke website.

Verbeterpunten

Instructies om op de juiste manier je maten te kunnen opmeten zijn moeilijk op de site te vinden.

Jesse

Leuven (België)

19-03-2019

10

Pluspunten

Snelle bezorging, goede kwaliteit spullen en makkelijk om contact op te nemen

Verbeterpunten

Nvt

Evy

Tilburg

19-03-2019

9

Pluspunten

Zeer snelle levering van de artikelen in postbus pakket, zodat ik het pakket binnen had zonder dat ik daarvoor thuis hoefde te blijven.

Verbeterpunten

-

Rianne

Tiel

19-03-2019

10

Pluspunten

BeastMaker 1000 besteld. Bij het product stond dat het een bezorgtijd had van 5-7 werkdagen. Kreeg ook nog een mailtje dat nogmaals vermelde dat het product niet op voorraad was en het om die reden wat langer kan duren voordat het bezorgt wordt. Maar ik kreeg de volgende dag al een mailtje dat het product verzonden is. Na 2 dagen het product al binnen.

Verbeterpunten

-

Tom

19-03-2019

10

Pluspunten

snel prijs/kwaliteit

Verbeterpunten

-

Rob

Maastricht

19-03-2019

10

Pluspunten

Veel klimmateriaal voor zeer scherpe prijzen. Daarnaast ook zeer goede customer support. Beveel het aan iedere klimmer aan!

Verbeterpunten

-

Bart Hodes

Wijk bij Duurstede

19-03-2019

10

Pluspunten

Super snelle levering (ook al was het niet op voorraad) nette prijs.

Verbeterpunten

-

Teun

Nieuwegein

19-03-2019

9

Pluspunten

Duidelijke communicatie, scherpe prijzen, snelle levering, alles conform verwachting.

Verbeterpunten

Handleiding bij dit specifieke product (Zlagboard EVO) is summier, wellicht uitgebreide handleiding of verwijzen naar de juiste site

Udo

Muntendam

18-03-2019

10

Pluspunten

Very fast delivery, good prices, good descriptions of the products make it easy to decide what to buy

Verbeterpunten

The categories are a bit confusing for a beginner, to find for example a chalk bag or a belay device, as there are so many different ones

Ben

Amsterdam

18-03-2019

10

Pluspunten

Uitstekend assortiment, prima service

Verbeterpunten

-

Aicha

Den Haag

18-03-2019

Terug naar boven