• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
  • Gratis verzenden voor orders boven de €40,-

Klantbeoordelingen

Wij vinden het erg belangrijk wat onze klanten vinden van Klimwinkel. Om dit objectief te doen werken we samen met Kyoh Klantbeoordelingen.
Klik hieronder om onze klantbeoordelingen te openen. UIteraard kun je ons hier ook beoordelen.

9.3

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een 9.3.

Bekijk alle 2330 beoordelingen 
9

Top geen klachten!

Top geen klachten! reeds 3 keer besteld telkens perfect in orde!

Milan

Lanaken

18-11-2019

10

Perfect

Precies wat ik besteld had op tijd in huis.

Arwin Hidding

Delft

18-11-2019

10

Snelle levering, duidelijke communicatie

Ik heb 4 camming devices besteld. Al snel heeft een medewerker mij laten weten dat een van de cams nog van de leverancier moest komen. Vervolgens heeft hij mij de optie gesteld om ze apart geleverd te laten worden. De cam die nog van de leverancier moest komen was er ook al snel. Hartstikke goede service!

Ivan

Ulicoten

18-11-2019

10

snelle service

Snelle verzending van de carabiner.
het product kan ik niet beoordelen, want het is een Sinterklaas
kadootje voor onze schoonzoon.

Mieke

Zundert

18-11-2019

9

Erg fijne winkel

Leveren snel en hebben veel expertise. Assortiment zou evt iets groter kunnen.

Elroy

Oisterwijk

18-11-2019

10

snel en vakkundig

Eén belletje was genoeg om onze bestelling te plaatsen. Ik ben vakkundig, vriendelijk en snel geholpen. Alles op voorraad en de volgende dag al geleverd. Heel fijn.

Paul

Eindhoven

18-11-2019

10

Uitstekend assortiment makkelijk te bestellen

Prima, alleen laat tnt het afweten met verzending, nu al twee keer vertraagd naar volgende dat

David

Dordrecht

17-11-2019

10

Snelle levering, blij met m’n spullen.

Makkelijk zoeken in de shop. En als je eenmaal betaald hebt is het er ook zo.

1 aanbeveling. Omdat de aankoop best wel groot is besloot ik nog niet af te rekenen. Maar de volgende dag was mn winkelmandje weer leeg toen ik terug kwam. En toen moest ik alles opnieuw zoeken. Het was fijn geweest als ik verder kon waar ik gebleven was.

Ruben

Amersfoort

17-11-2019

5

Producten en service zijn goed, wel ongewenste "giften"

Service is goed, netjes een mailtje als 't product wat later komt.
Wel erger ik me een beetje aan de extra producten die meegestuurd worden (zoals de buff). Ik weet dat dit goed bedoeld is, echter omdat ik het niet gebruik heb ik 't weg moeten gooien. Zonde van de spullen!

Dit is voor mij een reden om geen spullen bij klimwinkel te bestellen.

Marco de Mik

Utrecht

17-11-2019

10

snelle en accurate afhandeling

Klein foutje bij de levering, kan gebeuren. In minder dan vijf minuten was alles geregeld. Foutief geleverde spullen hoefden niet retour, gratis juiste spullen geleverd. Foutjes maken doet iedereen maar er naar handelen valt vaak tegen. Bij Klimwinkel weten ze hoe het hoort. Dikke vijf.

henk

Winsum

16-11-2019

Terug naar boven