• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
  • Gratis verzenden voor orders boven de €40,-

Klantbeoordelingen

Wij vinden het erg belangrijk wat onze klanten vinden van Klimwinkel. Om dit objectief te doen werken we samen met Kyoh Klantbeoordelingen.
Klik hieronder om onze klantbeoordelingen te openen. UIteraard kun je ons hier ook beoordelen.

9.3

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een 9.3.

Bekijk alle 1869 beoordelingen 
4

Beetje overdreven verzendmethode voor Cadeaubon

4,95- vragen en een cadeaubond in een doosje via DHL verzenden zodat het onverhoopt ook nog afgehaald moet worden op een servicepunt. We hebben niet voor niets brievenbussen(ook een stuk milieubewuster) voor dit soort kleine enveloppen.

Floor

Weert

19-07-2019

10

Vriendelijk en snel!

Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling. Ik had Moondust en een klimbroek besteld, maar helaas was de klimbroek niet meer op voorraad. Klimwinkel.nl heeft mij dit snel laten weten en alsnog mijn Moondust zonder verzendkosten opgestuurd. Jammer van de broek maar gelukkig ging de communicatie heel soepel.

Lynn

Nijmegen

18-07-2019

10

Beter als Bever

Bij klimwinkel langs geweest om gordels te passen, kon op korte termijn. Goed geholpen, voldoende keus en kennis van zaken en zeer concurrerende prijzen, zeker met NKBV korting.

Bartjan

Den Haag

17-07-2019

10

Alles netjes volgens afspraak

Ik heb keurig op tijd gekregen wat ik besteld had.

Marius

Naaktgeboren

16-07-2019

10

Vandaag bestellen morgen idd thuis

Nog iets nodig kom zeker bij jullie terug

Christel Roosen

OPGLABBEEK

16-07-2019

8

Snel en persoonlijk

Ik had een bestelling geplaatst waarvan ik op de webshop zag dat dit nog 5-7 dagen zou duren voordat het op voorraad was. Toen kreeg ik er nog een persoonlijke mail achteraan dat het iets langer kon duren.

Maar plots kreeg ik 2 dagen na mijn bestelling geplaatst te hebben toch mijn pakket al binnen! Dus hartstikke blij natuurlijk, maar er is iets mis gegaan in de voorraad beheer.

Lot

Den Haag

16-07-2019

10

Super fijn

Super goede service

Michael

Nijmegen

16-07-2019

10

Netjes verpakt en snel geleverd

De bestelling was snel binnen. Werd geleverd in een doos waar het precies in past dus beter voor het milieu (geen onnodig verpakkingsmateriaal) en als extratje zat er een informatief boekje bij het materiaal geleverd. Top!

Dennis

Noordwijk

15-07-2019

10

Snelle levering

Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Het product kwam in goede staat aan.

Lisann Reimink

Den Haag

15-07-2019

10

Super aanbod en snelle levering.

Ik ben uiterst tevreden. Iets in de middag besteld, de volgende dag al in huis. Precies wat ik nodig had en goedkoper dan andere sites. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Sanne

Erp

15-07-2019

Terug naar boven