• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
  • Gratis verzenden voor orders boven de €40,-

Klantbeoordelingen

Wij vinden het erg belangrijk wat onze klanten vinden van Klimwinkel. Om dit objectief te doen werken we samen met Kyoh Klantbeoordelingen.
Klik hieronder om onze klantbeoordelingen te openen. UIteraard kun je ons hier ook beoordelen.

9.3

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een 9.3.

Bekijk alle 1144 beoordelingen 
9

Pluspunten

Duidelijke communicatie, scherpe prijzen, snelle levering, alles conform verwachting.

Verbeterpunten

Handleiding bij dit specifieke product (Zlagboard EVO) is summier, wellicht uitgebreide handleiding of verwijzen naar de juiste site

Udo

Muntendam

18-03-2019

10

Pluspunten

Very fast delivery, good prices, good descriptions of the products make it easy to decide what to buy

Verbeterpunten

The categories are a bit confusing for a beginner, to find for example a chalk bag or a belay device, as there are so many different ones

Ben

Amsterdam

18-03-2019

10

Pluspunten

Uitstekend assortiment, prima service

Verbeterpunten

-

Aicha

Den Haag

18-03-2019

8

Pluspunten

Veelzijdig, uitgebreid assortiment; Snelle reactie, klantvriendelijk/ klant voorop, snelle levering;

Verbeterpunten

Ga zo door!

Susanne

18-03-2019

10

Pluspunten

Niks dan lof. Hele mooie spullen voor een goede prijs. Razendsnel verzonden en zeer vriendelijke service.

Verbeterpunten

-

Onno

Groningen

18-03-2019

9

Pluspunten

Snelle levering Goede kwaliteit producten

Verbeterpunten

Net zoals bij OutdoorPro een zakelijke klant optie.

The Outdoor PACT

Made

18-03-2019

10

Pluspunten

Duidelijke website, ruim en kwaliteitsvol aanbod, snelle verzending

Verbeterpunten

geen

Hanne

Brugge

18-03-2019

10

Pluspunten

Snelle levering, goed op de hoogte van verloop/afhandeling van je bestelling

Verbeterpunten

-

Jacob

Gouda

18-03-2019

8

Pluspunten

Snelle service. Ook fijn dat er bij niet voorradige materialen direct een e-mail gestuurd werd waarin een alternatief product aangeboden werd, dat wel direct leverbaar was.

Verbeterpunten

Bij verschillende artikelen is een linkje naar een filmpje van de leverancier beschikbaar. Ik kan uiteraard niet alle filmpjes beoordelen, maar het filmpje bij de Black Diamond Stone Duffel 42, die ik onlangs besteld heb, voegt niet echt iets toe. Op basis van andere filmpjes op youtube heb ik mijn keuze gemaakt. Wellicht goed om de filmpjes op toegevoegde waarde te beoordelen.

Bewust Buiten

's-Hertogenbosch

18-03-2019

10

Pluspunten

Snelle levering en goed meegedacht!

Verbeterpunten

-

Tim

Breda

18-03-2019

Terug naar boven