• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
  • Gratis verzenden voor orders boven de €40,-

Klantbeoordelingen

Wij vinden het erg belangrijk wat onze klanten vinden van Klimwinkel. Om dit objectief te doen werken we samen met Kyoh Klantbeoordelingen.
Klik hieronder om onze klantbeoordelingen te openen. UIteraard kun je ons hier ook beoordelen.

9.3

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een 9.3.

Bekijk alle 2105 beoordelingen 
10

Fijne webwinkel, spullen snel in huis

Precies de campus latjes die ik nodig had. Bestel wizard werkt soepel. Spullen zijn snel en netjes geleverd.

Edwin

Leiden

16-09-2019

10

perfect

Goede site, goede levering, levering bij voorraad de volgende dag.
Kortom reden genoeg voor een perfect score.

Dick

Maas

16-09-2019

9

Top! Goede prijs. Snelle verzending

Goed

Martijn

Amsterdam

15-09-2019

10

Bestelling als verwacht, duidelijke site en snelle levering.

Niet bijzonder veel nodig. Maar wat ik zocht op de site gevonden tegen een redelijke prijs. Spullen besteld en twee dagen later in huis. Het klimmen kan beginnen...

Bart

Delft

14-09-2019

10

Niks op of aan te merken.

Online een Petzl hoofdlamp besteld, en volgende dag netjes in huis.
Top

Dave

Sint odiliënberg

14-09-2019

9

Uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en goede service.

Ik was opzoek naar enkele specifieke artikels. Deze vond ik snel terug bij klimwinkel via google. Daarnaast ook aan de laagste prijs. Levering en bestelling zijn vlot en correct verlopen.

Yannick

3600

13-09-2019

9

goed en duidelijk advies en snelle levering

Goed bereikbaar en advies over welke onderdelen het beste te gebruiken.

Marjan

Eerbeek

13-09-2019

10

Goeie en snelle service

Via de Site contact gehad omdat ik een vraag had en kreeg daar gelijk een antwoord op. Een dag later kreeg ik een telefoontje dat ze het betreffende product niet meer hadden, maar kreeg een ander alternatief en dat beviel me ook goed.

Arnold

Spijkenisse

13-09-2019

10

Klantvriendelijk

Bestelde schoenen waren niet tijdig leverbaar, de website vermelde 2 weken. Dit werd snel gecommuniceerd, eerst dat het binnen twee weken leverbaar zou zijn en al direct dat men constateerde dat het maanden ging duren. Gelijk werd een alternatieve kleur voorgesteld die wel leverbaar was. Dat paste mij en binnen de twee weken de schoenen binnen. Prima opgelost !

Erik

Haaksbergen

13-09-2019

8

Product naar wens, PostNL verpest het weer

Bij klimwinkel de MSR Hubba Hubba Nx aan een prima prijs op de kop kunnen tikken. Product werd dan jammer genoeg door PostNL voor mijn deur achtergelaten met een vervalste handtekening op het leverbewijs. Gelukkig was de tent niet beschadigd en is het helemaal wat ik nodig had.
Moest er voor duurdere pakketten met een meer betrouwbare partner voor leveringen gewerkt worden was klimwinkel zeker een maximumscore waard.

Florian Peeters

Antwerpen

13-09-2019

Terug naar boven