• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
  • Gratis verzenden voor orders boven de €50,-

Klantbeoordelingen

Wij vinden het erg belangrijk wat onze klanten vinden van Klimwinkel. Om dit objectief te doen werken we samen met Kyoh Klantbeoordelingen.
Klik hieronder om onze klantbeoordelingen te openen. UIteraard kun je ons hier ook beoordelen.

9.3

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een 9.3.

Bekijk alle 3587 beoordelingen 
8

Prima, wel problemen met levering

Bestelling werd opeens geretourneerd! Gelukkig snel opgelost door klimwinkel

Fe

Dalfsen

12-07-2020

10

Prima

Alles keurig op tijd bezorgd

Karel

Delft

12-07-2020

9

Snelle bezorging en makkelijke digitale omgeving

Ik was heel erg tevreden. De bezorging was heel snel & de website navigeert makkelijk en alle informatie is snel terug te vinden. Het enige verbeter puntje dat ik zag was dat het vrij lang duurde voordat er aangegeven werd hoe laat de bezorging ongeveer zou zijn. Ik vermoed dat dat niet bij jullie ligt, maar bij de bezorgdienst.

Bas

Houten

12-07-2020

8

Goed aanbod, goede prijzen en snel geleverd

Goed aanbod, goede prijzen en snel geleverd

Sven

Den Bosch

12-07-2020

10

Snelle levering

Producten snel aangevuld in de webshop, snelle levering volgens de gemailde afspraken. Fijn dat er korting is voor NKBV leden.

Marloes

Utrecht

12-07-2020

10

Supersnelle levering en prima prijs!

Zoals beloofd was mijn bestelling de dag erna geleverd. Met de gratis levering en NKBV korting was ik bij Klimwinkel een stuk goedkoper uit dan bij een andere webshop, altijd fijn!

Anika

Groningen

12-07-2020

10

altijd een goede en correcte service

Enkel topmateriaal en dat voor een mooie prijs!

De keren dat ik de klantendienst nodig had, stond deze voor mij klaar en werd er snel een oplossing gevonden.

Yuri van der Hoeven

Gent

12-07-2020

9

supersnel geleverd

Zocht bepaald type slaapzak, wat elders niet meer leverbaar was. Binnen 1 dag thuis!

Paul

Amersfoort

12-07-2020

6

Goed!

Goed!

Fam. van Huizen

Leeuwarden

12-07-2020

10

Top

Suoer snelle levering

Gui

Hekelingen

12-07-2020

Terug naar boven
Klimwinkel
9.3 out of 10 stars 3587 votes