• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
  • Gratis verzenden voor orders boven de €30,-

Klantbeoordelingen

Wij vinden het erg belangrijk wat onze klanten vinden van Klimwinkel. Om dit objectief te doen werken we samen met Kyoh Klantbeoordelingen.
Klik hieronder om onze klantbeoordelingen te openen. UIteraard kun je ons hier ook beoordelen.

9.2

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een 9.2.

Bekijk alle 356 beoordelingen 
8

Pluspunten

vlotte levering, vriendelijke klantenservice. korting voor NKVB leden!

Verbeterpunten

-

Steve

Nijmegen

19-07-2018

10

Pluspunten

Super snel geleverd Kom zeker vaker terug !! Top

Verbeterpunten

Geen

Wilma lifecoaching

Hoensbroek

19-07-2018

9

Pluspunten

Fijne website, product voldoet aan de omschrijving.

Verbeterpunten

Had het product op vrijdagavond besteld en kwam dinsdagavond aan. Dus zou kunnen dat ik het ergens anders zou hebben gekocht als ij het echt de volgende dag nodig had. Maar eigenlijk vind ik dat we verwend zijn dat pakketjes altijd de volgende dag bezorgd zijn.

Marjolein

Utrecht

19-07-2018

7

Pluspunten

Snelle levering

Verbeterpunten

Betere controle van de te verzenden producten. Bij de klimgordel ontbrak de gebruikers- en veiligheidsinstructie die tamelijk essentieel is voor een dergelijk artikel.

Willem

Amsterdam

19-07-2018

10

Pluspunten

Klantvriendelijk en duidelijk telwoord gestaan via de telefoon. Snelle afhandeling en scherpe prijs.

Verbeterpunten

-

John

Sint Pancras

19-07-2018

10

Pluspunten

veelheid aan artikelen

Verbeterpunten

Iets grotere voorraad i.v.m. keuzes (kleuren etc.)

John

Maastricht

19-07-2018

10

Pluspunten

- zeer snelle afwikkeling en levering van de aankoop - Ik was vergeten mijn NKBV lidmaadschap te verlden. Dit werd netjes achteraf nog verrekend - goed assortiment

Verbeterpunten

-

Aernout

Maarssen

19-07-2018

9

Pluspunten

Snelle levering volgens afspraak en informatie op de website

Verbeterpunten

Duidelijke vermelding bij de producten. Touw bijvoorbeeld lengte en kleur.

Wouter

Amsterdam

19-07-2018

9

Pluspunten

Goede spullen/ collectie. Heeft spullen die de grotere bedrijven vaak niet hebben. Degelijke service. Nkbv leden korting.

Verbeterpunten

-

Wouter

19-07-2018

8

Pluspunten

Soepele bestelling en goede levering

Verbeterpunten

-

Manuel

Den Haag

18-07-2018

Terug naar boven