• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
  • Gratis verzenden voor orders boven de €50,-

Klantbeoordelingen

Wij vinden het erg belangrijk wat onze klanten vinden van Klimwinkel. Om dit objectief te doen werken we samen met Kyoh Klantbeoordelingen.
Klik hieronder om onze klantbeoordelingen te openen. UIteraard kun je ons hier ook beoordelen.

9.3

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een 9.3.

Bekijk alle 3025 beoordelingen 
10

Goede en snelle service, eerlijke prijs

Het is handig dat er op de website met de keuzehulp meer informatie over een product of productgroep word gegeven dan bij een normale webshop. Hiermee kun je een snellere en beter keuze maken. Wanneer je er toch niet uit komt staan de medewerkers altijd voor je klaar om je een gepast advies te geven.

Verder was er een snelle levering voor een redelijke prijs.

Ls

Maastricht

05-04-2020

8

Prima service

Heel snelle levering

Stijn

Gent

05-04-2020

10

👍🏻

Fijn om een uitdaging in het park te hebben tijdens de coronacrisis. Meerdere mensen kunnen zo een poging wagen, tijdens hun wandeling!
Bedankt voor de snel service!
Familie Nicolaas Westra

Katrien

Haarlem

05-04-2020

9

goede producten, ruime keuze

Bestelling kwam later aan, maar hierover had ik eerder een mail ontvangen zodat ik dit wist.

Marloes

Nijmegen

05-04-2020

10

Top-online-klimwinkel

Hier vind ik vaak (in de Benelux) wat ik ergens anders niet vindt, én met gratis verzending (vanaf een bepaald bedrag), én snel geleverd.

Een blije Belg die al meermaals van de site gebruik heeft gemaakt.

Denis

Denis

Hertsberge

05-04-2020

9

Super snelle levering!

Ondanks de Corona crisis alsnog mijn pakket binnen 24 uur bezorgd!

Sjoerd

Maastricht

05-04-2020

10

Snelle levering

Snelle levering en goed assortiment.

Maarten Storm

Naaldwijk

05-04-2020

10

Zeer goede service

Snel kunnen bestellen wat ik nodig had en zelfs nog sneller geleverd dan op de website stond. Heel fijn!

Peter

Haarlem

04-04-2020

10

Snelle levering

De levering was erg snel en vooral rond deze tijd van de coronavirus. Ik heb het nog niet gebruikt voor het gewichtheffen maar ziet er super goed. Ik kan weer vooruit Thanks!

Carmen

Apeldoorn

04-04-2020

7

Goed, snell , ik heb een gevoel van vertrouwen en zal zeker in de toekomst de online winkel weer wi.

Heel goed service, heb ik paar keer vragen gesteld en kreeg snel duidelijk antwoorden.

Jammer dat online kan je geen instructies ideeën of inspiratie hoe een hangboard kan gemonteerd worden.

Michal

Brosh

04-04-2020

Terug naar boven
Klimwinkel
9.3 out of 10 stars 3025 votes