• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
  • Gratis verzenden voor orders boven de €50,-

Klantbeoordelingen

Wij vinden het erg belangrijk wat onze klanten vinden van Klimwinkel. Om dit objectief te doen werken we samen met Kyoh Klantbeoordelingen.
Klik hieronder om onze klantbeoordelingen te openen. UIteraard kun je ons hier ook beoordelen.

9.3

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een 9.3.

Bekijk alle 2575 beoordelingen 
10

Geweldig, snel, super updates, fantastische bezorging

Alles supersnel, heel goede update over vervolg bestelling. Kunt t op de voet volgen. Prima aflevering op tijdstip dat voorspeld was. Geweldig. Aanrader

Margreet

Tilburg

19-01-2020

10

Snelle levering en goede prijzen

Snelle en nette levering van mijn bestellingen. Daarnaast heeft klimwinkel.nl goede prijzen voor de producten die ik besteld hebt.

En heel fijn dat je tijdig te horen krijgt wanneer je producten verzonden worden met de mogelijkheid om het op een ander adres te laten leveren.

Dennis

Sprang-Capelle

19-01-2020

9

Prima geregeld alles.

Makkelijk besteld via site met daarop goede informatie.
Snel geleverd!

Petra

Slenter

19-01-2020

10

Perfecte afhandeling.

Vlotte bestelling, vlugge levering.

Beter kan niet.

Heel uitgebreid gamma.

Stijn

Wevelgem

19-01-2020

10

Zeer positief

Zeer positief

Moreno

Almere

19-01-2020

10

Snel en goed! Service!

Gebeld, besteld, geleverd!

Jerry

Haarlemmermeer

19-01-2020

10

Snelle service!

Spullen vlot in huis

Arjen

Baarn

18-01-2020

10

Hele goede ervaring met deze webshop

Heldere omschrijving van de producten. Plus- en minpunten worden duidelijk omschreven.

Bestelde pakketten zijn zeer vroeg binnen, dus je hoeft niet lang te wachten.

En daarnaast vond ik het prettig dat ik de optie heb om producten te retourneren, sommige webshops die klimartikelen aanbieden nemen geen producten terug i.v.m. de veiligheid.

Wel liep de mobiele site regelmatig vast, wellicht dat daar nog wat aan verbetert kan worden.

Christiaan

Amersfoort

18-01-2020

10

Snel geleverd, goede prijs

Snelle levering, ben tevreden

Daniel

‘s-Hertogenbosch

17-01-2020

10

Supersnel afgehandeld

Prima geholpen door de klantenservice. Petzl katrol arriveerde de volgende dag al en het product voldeed aan mijn verwachtingen.

Esron

Amsterdam

17-01-2020

Terug naar boven