• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
  • Gratis verzenden voor orders boven de €50,-

Klantbeoordelingen

Wij vinden het erg belangrijk wat onze klanten vinden van Klimwinkel. Om dit objectief te doen werken we samen met Kyoh Klantbeoordelingen.
Klik hieronder om onze klantbeoordelingen te openen. UIteraard kun je ons hier ook beoordelen.

9.3

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een 9.3.

Bekijk alle 3973 beoordelingen 
10

Zoals altijd prima hulp en service

Als ik vragen heb dan zijn deze zowel per mail of per telefoon altijd prima beantwoord en is het helder wat ik moet bestellen/kopen.

Pieter

Rheden

21-09-2020

10

Altijd goed en snel

Alles wat je nodig hebt op één website. Beter als buitenlandse sites.

Joost Nass

Brummen

21-09-2020

8

Goed

Vlotte verwerking, op de hoogte gebracht van vertraging bij bestelling vanwege pandemie.
Correct verpakt en verzonden.

Nathan

Belgie

21-09-2020

8

Perfecte levering, werkpunt hieronder beschreven.

Snelheid van verwerking en telefonische ondersteuning zijn top!
Wanneer men de betaling echter niet meteen bij het plaatsen van de bestelling uitvoert, maar bvb. 1 dag later, dan krijgt men geen automatische bevestiging dat de betaling goed werd ontvangen.
Tot op het moment dat u de verzendbevestiging toegestuurd krijgt, bent u in het ongewisse over de goede ontvangst van de betaling.

Hier is nog een kleine ruimte voor verbetering.

Steve

Menen

21-09-2020

10

Snel en correct geleverd

Op vrijdagmiddag besteld, zaterdagochtend bij afhaalpunt. Helemaal netjes en op tijd om in het weekend nog te kunnen klimme

Thijs

Heiloo

21-09-2020

10

Goede service, meedenkend en snel.

Ze zijn snel in hun communicatie, zowel telefonisch als per mail. Denken mee in oplossingen en alternatieven. Zijn proactief met je order bezig in plaats van reactief.

Thijs

Almelo

21-09-2020

10

top

Kan niet anders zeggen

Ronald

Amsterdam

21-09-2020

7

Heeft een verbeterpunt

Bestelling online levertijd binnen 7 werkdagen

.op voorraad...bleek niet te kloppen. Levertijd na 2 weken

J

Assen

20-09-2020

9

Goede webshop

Overzichtelijke webshop,
Snelle levering.

Maaike

Arnhem

20-09-2020

10

prima

Een artikel dat ik terugstuurde werd zonder bezwaar geaccepteerd. Informatie hierover werd aan de telefoon beleefd en correct gegeven.

René

Kwadijk

20-09-2020

Terug naar boven
Klimwinkel
9.3 out of 10 stars 3973 votes