• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
  • Gratis verzenden voor orders boven de €40,-

Klantbeoordelingen

Wij vinden het erg belangrijk wat onze klanten vinden van Klimwinkel. Om dit objectief te doen werken we samen met Kyoh Klantbeoordelingen.
Klik hieronder om onze klantbeoordelingen te openen. UIteraard kun je ons hier ook beoordelen.

9.3

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een 9.3.

Bekijk alle 1545 beoordelingen 
8

Pluspunten

Goede communicatie over de levering Snelle levering

Verbeterpunten

-

F

Utrecht

24-05-2019

9

Pluspunten

goede levering en duidelijkheid over hoe lang het gaat duren

Verbeterpunten

met mijn ervaring niets

Otto

Breda

24-05-2019

10

Pluspunten

Werd na de bestelling gebeld door een medewerker dat de bestelling langer duurde. Een goede service!

Verbeterpunten

Geen, een mooie site.

Ivo

Heerlen

24-05-2019

10

Pluspunten

Na de afspraak gemaakt te hebben werd er in de winkel alle tijd genomen en aangemoedigd tot het uitproberen van producten. Om te voelen hoe het werkte. Alle schoenen konden gepast worden dat was ook geen probleem. Ik voelde me enorm welkom en begrepen. Ik heb lastige voeten en jullie hebben heel veel kennis en kunde. Daarmee ben ik goed geholpen.

Verbeterpunten

Misschien 1 keer in de maand in het weekend open. Zodat mensen die doordeweeks werken ook makkelijker spullen kunnen kopen.

Marloes

Tilburg

24-05-2019

8

Pluspunten

Bezorging volledig volgens verwachting. Fijn assortiment, goed geprijst.

Verbeterpunten

-

Sofie

Amersfoort

24-05-2019

10

Pluspunten

Pakketjes was tijdig geleverd en verzorgd ingepakt! Product was ook van hele goed kwaliteit!

Verbeterpunten

-

Senne

Landen

24-05-2019

10

Pluspunten

- Snelheid - Prijs - Prettige klantenservice. Er stond een klein foutje in de mail en ik mailde daarover. Binnen een uur reactie en werd het aangepast voor toekomstige klanten. Dat is pas klantgericht ondernemen!

Verbeterpunten

- geen!

Max

Leiden

24-05-2019

10

Pluspunten

Overzichtelijke site, vlotte afhandeling

Verbeterpunten

Lees de tekst op de site vanuit het oogpunt van een leek (zoals ik ;) ) en je merkt dat de uitleg soms niet voldoende duidelijk is.

Patrick

schaffen

23-05-2019

9

Pluspunten

Goede klantenservice

Verbeterpunten

Iets duidelijke voorraadinfo op de site

Marit

Amersfoort

23-05-2019

10

Pluspunten

Goed contact

Verbeterpunten

Duidelijker zijn over retouren. Moeilijk te vinden

Jurgen

Tilburg

23-05-2019

Terug naar boven