• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
  • Gratis verzenden voor orders boven de €40,-

Verzendkosten en Retourneren

Géén verzendkosten vanaf € 40,-
Nederland én België: voor bestellingen vanaf €40,- rekenen wij geen verzendkosten.
Bij bestellingen tot € 40,- wordt een bijdrage van € 4,95 in rekening gebracht.

Retourneren: Niet goed, geld terug
Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Mocht een product onverhoopt niet bevallen, dan kan het uiteraard retour. Bij Klimwinkel.nl kunt u ook veiligheidsproducten retourneren. Retour zendingen gaan nooit terug naar ons centrale magazijn, maar worden in onze winkel door een deskundige geïnspecteerd. Uw retour kan het gemakkelijkst verwerkt worden wanneer u het retourformulier (pdf document) invult, uitprint en mee zendt met de retourzending. Deze kunt u downloaden aan de rechterzijde van deze pagina.

Het te retourneren product dient gefrankeerd te worden verzonden (PostNL basispakket, traceercode bewaren). In geval van een beschadigd of verkeerd geleverd artikel vergoeden wij de verzendkosten achteraf. Onze retourafdeling accepteert alleen deugdelijk verpakte zendingen.
 

30 dagen bedenktermijn
Producten kunnen binnen 30 dagen geruild of geretourneerd worden. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren. Geretourneerde (klim)materialen worden zeer zorgvuldig en deskundig geënspecteerd, zo wordt de veiligheid van onze klanten gewaarborgd. De procedure voor het retour sturen is hieronder beschreven.

Terug naar boven