• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
 • Gratis verzenden voor orders boven de €40,-

PRIMUS OMNILITE TI

Aantal

€ -

(€ - excl. BTW

Beschrijving

De OmniLite Ti van Primus is gefabriceerd volgens dezelfde technologie als de veelgeprezen OmniFuel. Deze brander is net zo betrouwbaar en robuust, maar een stuk kleiner en lichter. Bovendien is de OmniLite Ti veel zuiniger met brandstof.

De Primus OmniLite Ti brander wordt geleverd met:
- brandstof fles (0,35 liter)
- brandstof handpomp
- windscherm/warmteschild
- beschermhoes
- doorpriknaald
- multi-tool

Nu met gratis PowerFuel benzine van Primus!

De brander werkt met benzine, kerosine, diesel en gasblikjes. En is Op Pad Testwinnaar september 2013!

De kelk en de pandragers zijn vervaardigd uit titanium. Hierdoor is de brander bijzonder licht, maar staat deze toch stevig. De OmniLite Ti kan gebruikt worden in combinatie met vloeibare brandstoffen - zoals benzine, kerosine en diesel - en met gasblikjes. De capaciteit is wel 2600W! Onzuivere brandstoffen en diesel zorgen echter voor verontreiniging, waardoor de brander vaker onderhouden moet worden. Zuivere brandstoffen als Coleman Fuel leveren het schoonste resultaat op, wij verkopen deze brandstoffen niet omdat het niet toegestaan is ze per post te verzenden.

De fijnafstelling op de branderkop voor optimale vlamregeling kan zelfs met handschoenen aan bediend worden. De pakmaat van de OmniLite Ti is minimaal en maakt hem bijzonder geschikt voor een tocht met 1-2 personen.

Wanneer de gastank 180 graden gedraaid wordt, is het mogelijk de brandstofleiding volledig leeg te branden. Op die manier kan de brandstoffles losgekoppeld worden zonder te kliederen, zelfs als deze nog niet helemaal leeg is.

Geleverd met Primus Ergopump, te vouwen windscherm, beschermhoes, doorpriknaald, multi-tool en brandstoffles van 0,35 liter.

Afmetingen: 11,5 x 9 x 5,5 cm
Gewicht: 341 gram (incl. pomp)

Testoordeel Op Pad: “De zuinigste op benzine (Coleman Fuel), de op een na zuinigste op gas. Nette gemiddelde kooktijden en de op een na lichtste set. Tel daar bij op een goede vlamregeling, mooi foedraal, een prima pakvolume en je hebt overal een test winnende combinatie. Daar kan de forse prijs niets aan veranderen.”

Bekijk hier de andere multifuelbranders getest door Op Pad.

Specificaties

Brandstof Gas, Wasbenzine, Benzine (ongelood), Diesel, Kerosine
Kooktijd (1 liter) 2.40 Min
Aantal personen 1-2
Vermogen (W) 2600
Piëzo-ontsteking Nee
Gewicht 239 gram
Lengte 114 mm
Breedte 90 mm
Hoogte 55 mm
Referentienummers 321985

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld.

Kennis & informatie

 • Keuzehulp: Hoe kies je de juiste brander?
  Keuzehulp: Hoe kies je de juiste brander?

  Bij het kiezen van de juiste brander is het erg belangrijk je af te vragen onder welke omstandigheden je de brander gaat gebruiken en welke ...

  Lees meer
 • Keuzehulp: Hoe kies je de juiste tent?
  Keuzehulp: Hoe kies je de juiste tent?

  Bij het kiezen van tenten zijn er altijd drie dingen aanwezig waar je moet bepalen hoe belangrijk je die drie dingen vindt. Deze drie dingen...

  Lees meer