• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
 • Gratis verzenden voor orders boven de €50,-

ROTHER KLETTERSTEIGE BAYERN - VORARLBERG - TIROL - SALZBURG

Aantal

€ -

(€ - excl. BTW

Beschrijving

Klettersteigen in Beieren, Vorarlberg, Tirol of Salzburg, met deze Klettersteigführer van Rother ga je goed voorbereid op pad. 

- 92 klimroutes
- 128 kleurenafbeeldingen
- 85 wandelkaarten (schaal 1:25.000, 1:50.000 en 1:75.000)
- 2 overzichtskaarten (schaal 1:800.000)

Alweer de tiende, grondig herschreven druk van Rothers Klettersteigführer 'Bayern - Vorarlberg - Tirol - Salzburg', een gids met 92 klimroutes op verschillende niveau's. 

Van de klassieke rotsachtige paden (bijvoorbeeld de Zugspitze en Watzmann) tot pittige, steile sportklimroutes. Denk bijvoorbeeld aan de veeleisende 'Königsjodler' op de Hochkönig en de via ferrata op de Pidinger Hochstaufen, maar ook 'Crazy Eddy' in Tirol. De moeilijkheidsgraad loopt uiteen van eenvoudige via ferrata's, gezekerde bergpaden en panorama via klettersteigtochten tot steile sportklimroutes. Gewone routes met korte gezekerde stukken zijn met opzet niet opgenomen in deze gids.

De aanbevolen via ferrata's zijn allemaal gedetailleerd beschreven. En voorzien van wandelkaarten waar de routes op aangegeven zijn. De gekleurde moeilijkheidsmarkering en de lijst van top-klettersteigroutes draagt bij aan een snelle oriëntatie. In de introductie vind je informatie over materiaal en valbeveiliging bij het klettersteigen.

Auteurs: Werner en Huttenlocher
Pagina's: 272
Taal: Duits
Bindwijze: gelamineerde paperback
Uitgave: 10e editie 2014
ISBN: 9783763330942

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld.

Kennis & informatie

 • Beginnersgids: Klettersteigen
  Beginnersgids: Klettersteigen

  Wat is Klettersteigen? De oorsprong van klettersteigen bevindt zich in het alpinisme. Om bergtoppen beter toegankelijk te maken werden st...

  Lees meer
 • Keuzehulp: Hoe kies je de juiste klettersteigset?
  Keuzehulp: Hoe kies je de juiste klettersteigset?

  Een klettersteigset is volledig ontwikkeld voor het klettersteigen en heeft geen enkel ander doeleinde dan jou te helpen veilig en met veel ...

  Lees meer
4.0 5
"Ik ben heel blij met het product, alleen de verzend tijd duurde een beetje lang."
4,7 4269
Klimwinkel
9.3 out of 10 stars 4269 votes