• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
  • Gratis verzenden voor orders boven de €50,-

BLACK DIAMOND TOPROPE SET

Maat

  • XXS-S
  • XS-M
  • L-XL

Aantal

€ -

(€ - excl. BTW

Beschrijving

De Black Diamond Topropeset is ideaal voor elke klimmer die toe is aan een complete toperope uitrusting met een semi-automatisch zekerapparaat. Deze Topropeset bestaat uit een allround klimgordel, een semi-automatisch zekerapparaat met bijbehorende karabiner en onze Klimwinkel Chalk Transporter met natuurlijk een magnesiumbal. Hieronder worden alle onderdelen nog even kort toegelicht, al deze producten zijn ook los op de website te vinden met meer product informatie.

Black Diamond Momentum 4S 
De Black Diamond Momentum 4S is een klimgordel voor allround gebruik. Deze klimgordel kan dus gebruikt worden voor zowel sportklimmen, alpinisme en klettersteigen. De heupband en de beenlussen zijn met een nieuwe lamineer technologie opgebouwd. De op sterkte belastbare banden en het OpenAir foam zijn samengesmolten tot een geheel. Het resultaat is een klimgordel die maximale ventilatie en maximaal comfort combineert.

Maat XXS/S XS/M L/XL
Taille [cm] 56-78 66-89 76-107
Bovenbeen [cm] 41-53 46-61 53-69


Black Diamond ATC pilot
De Black Diamond ATC Pilot is semi-automatisch met een remhand afhankelijke werking. Of je nu begint met zekeren of als je al ruime ervaring met zekeren hebt, een fout zit in een klein hoekje. Met dit zekerapparaat verklein je het risico op fouten. De semi-automatische werking zorgt ervoor dat het zekerapparaat bij een val direct blokkeert. Daarnaast is door de eenvoud van het zekerapparaat de kans verkleind om het touw verkeerd in het zekerapparaat te stoppen.

Gridlock srecwgate karabiner
Deze karabiner is specifiek bedoeld voor aan de belay lus. Net als de DMM Belaymaster zal deze karabiner nooit dwars belast worden dankzij de extra sluiting die de belay lus veilig op zijn plek houdt, je hebt dus nooit meer last van een verdraaiende karabiner. De karabiner heeft een wijde opening en is heel eenvoudig met één hand te bedienen.

Klimwinkel Chalk Transporter
De scherp geprijsde Klimwinkel Chalk Transporter is gemaakt van duurzaam en robuust materiaal. Deze pofzak is geschikt voor zowel kleine als grote handen en biedt enorm veel ruimte om een flinke voorraad magnesium mee te nemen tijdens het klimmen. De met fleece gevoerde binnenkant zorgt ervoor dat je pof niet onnodig verstuift en tegelijkertijd geeft het de magnesium goed af tijdens het poffen. De Klimwinkel Chalk Transporter wordt geleverd met een verstelbare heupriem.

DMM Magnesiumbal 
De DMM magnesiumballen zijn ideaal voor gebruik in de klimhal. Losse magnesium valt regelmatig uit de pofzakjes als sneeuw naar beneden, daar wordt de schoonmaakploeg niet blij van! Deze magnesiumballen zorgen voor een goede dosering en daardoor minder verspilling van je magnesium. De magnesiumballen kunnen per stuk of in een set van drie besteld worden. Het pure magnesium carbonaat in de magnesiumbal zorgt voor een ultieme grip wanneer je zwetende handen hebt. Door het perfecte formaat van de magnesiumbal kan je deze gemakkelijk vast pakken en heb je direct de juiste hoeveelheid magnesium aan je handen.

Plus- en minpunten

  • Geschikt voor allerlei activiteiten, van sportklimmen tot klettersteigen
  • Vier materiaallussen voor het makkelijk opbergen van klimmateriaal
  • Het zekerapparaat Verkleint risico op ongelukken door semi-automatische werking
  • Ruime pofzak met klassieke ronde vorm
  • Karabiner wordt in de meeste klimhallen niet geaccepteerd als "safebiner"
  • Het is alleen mogelijk dit zekerapparaat te gebruiken met een enkeltouw

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld.

5.0 5
"Bestelling kwam snel binnen en bevalt goed."
4,7 3712
Klimwinkel
9.3 out of 10 stars 3712 votes