• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
 • Gratis verzenden voor orders boven de €50,-

GIBBON SLACKLINES INDEPENDENCE KIT CLASSIC

Aantal

€ -

(€ - excl. BTW

Beschrijving

Met de Independence kit van Gibbon zijn er geen bomen meer nodig om te kunnen slacklinen! Grondboren, A-frames en Gibbon Classic slackline meegeleverd.

- slackline van 12,5 m met gestikte lus
- ratelband van 2,5 m
- ratel met safety lock
- gebruiksaanwijzing
- TUV gekeurd
- verbeterde X13 editie met nieuw ontwerp

Zin om te slacklinen, maar geen bomen in de buurt? Geen probleem met de Independence kit van Gibbon! Met behulp van twee grondboren en de stevige A-frames is je slackline binnen no time opgezet. Perfect voor families met kinderen en beginnende slackliners die willen oefenen in de achtertuin of op de camping.

Wordt geleverd met oerdegelijke Gibbon Classic X13 line. Deze vernieuwde editie van de Gibbon Classic slackline heeft vele awards in de wacht gesleept. De Gibbon Classic in combinatie met de Independence Kit is tevens de meest gebruikte set op (sport)scholen en bij sportverenigingen. Perfect voor beginners en allrounders!

Gewicht band: 1325 gram
Gewicht ratel: 1320 gram
Breedte: 50 mm
Lengte: 15 m complete set (12,5 m lijn en 2,5 m versterkte ratelband)
Sterkte: 40 kN (max. belasting)
Doelgroep: beginners / kinderen / gevorderden

Plus- en minpunten

 • Zorgt ervoor dat je overal kunt slacklinen, zonder bomen ook te gebruiken.

Specificaties

Lengte lijn 12,5 meter
Niveau Beginner, Gevorderde
Met boombescherming Nee
Referentienummers 16118

Kennis & informatie

 • Keuzehulp: hoe kies je de juiste slackline?
  Keuzehulp: hoe kies je de juiste slackline?

  Welke slackline past het beste bij jou? Slacklinen is al jarenlang een groeiende sport en ontstond in de klimwereld. Nog steeds zijn er e...

  Lees meer
 • Keuzehulp: Hoe kies je de juiste slaapmat?
  Keuzehulp: Hoe kies je de juiste slaapmat?

  Hoe werken slaapmatten? Slaapmatten isoleren op dezelfde wijze als slaapzakken en lagen kleding. Ze houden een laag stilstaande lucht vas...

  Lees meer
5.0 5
Handig in gebruik en op de hoogte van 30cm kunnen mijn kindjes 3 & 6j zelfstandig oefenen --> speelvreugde voor jong en oud. Tip: (staat ook in de handleiding, maar je kan er over zien ;-)) Voordat je na de installatie er voor de eerste maal gaat opstaan, moet men best even de spanning terug controleren, want het is mogelijk dat de ankers zich een klein beetje 'zetten' --> te weinig spanning op de Slackline, waardoor de A-frames omvallen wanneer je je gewicht op de Slackline zet.
5.0 5
Grote verpakking, boordevol slackline fun, waar je ook bent! Top!
4.0 5
Mooie totale kit, die ons instaat stelt om in onze achtertuin een Slackline te spannen. De korte lus voor aan de ratel is een goede toevoeging aan de kit, vooral als je tuin niet al te groot is. Het enige wat misschien ontbreekt in de kit is een stevige stang om de ankers in de grond te draaien, hier is namelijk best veel kracht voor nodig!
4,7 3
Klimwinkel
9.3 out of 10 stars 3010 votes