Winkelwagen

Er zijn geen producten in uw winkelwagen.

Klantbeoordelingen

Wij vinden het erg belangrijk om bij te houden wat onze klanten vinden van Klimwinkel. Om dit objectief te doen werken we samen met Kiyoh Klantbeoordelingen.
Klik hieronder om onze klantbeoordelingen te openen. Uiteraard kun je ons hier ook beoordelen.

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een:
9.4
9.4

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een 9.4.

Bekijk alle 8182 beoordelingen

Thomas

Edegem

6 februari 2023

10

Zeer snelle en correcte behandeling van mijn bestelling!

Alles zat erin wat erin moest zitten + de touwen waren perfect op de gevraagde lengte afgesneden.

Marleen

Boechout

6 februari 2023

10

Top!

Bestelling heel gemakkelijk geplaatst op vrijdagnamiddag. Zaterdagmiddag werd de klimgordel reeds geleverd binnen een vooraf afgebakende tijdspanne. Zeer goede klantenservice en vlotte levering. Ik kan iedereen deze winkel aanraden! Marleen (Belgiê)

Okkam

Poppel

6 februari 2023

10

Snelle service

Goed verpakt, met weinig plastic. Product van goede kwaliteit en prijs. Helemaal tevreden!

Christophe

Antwerpen

6 februari 2023

7

Vlot en goed

Klimwinkel geeft perfecte service, levering van PostNL is helaas altijd tot slecht.

Tysa

Nijmegen

6 februari 2023

8

De klimspullen zijn mooi en werken goed!

Ik heb mijn spullen online besteld en kreeg ze binnen een paar dagen al binnen. De kwaliteit is helemaal prima en de site is heel overzichtelijk.

Jente

Werchter

6 februari 2023

8

Snel en correct

De website is duidelijk met een ruim aanbod. Bestelling was gemakkelijk geplaatst en enorm snel geleverd.

Daan

Utrecht

6 februari 2023

9

Snelle levering en duidelijke communicatie.

Product was niet direct aanwezig (stond ook op de website). Kreeg een nette mail dat het ongeveer een X aantal dagen duurde. Uiteindelijk was het minder lang en werd ik daar goed op de hoogte gehouden.

Bruno

Utrecht

5 februari 2023

10

Great quality items for a fair price

I'm always happy with the quality of every single item I get from klimwinkel. I totally recommend to anyone that is into climbing!

Alwin van Helvoirt

Eindhoven

5 februari 2023

8

Klantenservice is goed bereikbaar en denkt met je mee.

Bestellingen kwamen op tijd en in goede conditie aan, klantenservice was zeer behulpzaam en dacht mee en gaven goede informatie. Een keuze was daarna snel gemaakt. Geen klachten.

An

Gouda

5 februari 2023

10

Perfect!

Snelle levering, goed product!

Kris Schrijvers

Doorn

4 februari 2023

10

Goed assortiment en snelle levering

Snelle verzending en ruim assortiment. Goede service als je een vraag hebt.

Hannah

Rojer

4 februari 2023

10

Snel en goed, alles wat je nodig hebt!

Super snel verzonden, makkelijk en dichtbij ophaalpunt beschikbaar (alleen zou ik het zelf nog fijner vinden als thuis bezorgen ook een optie was). Super goed product voor een mooie prijs, al met al een goede ervaring gehad!

Dana

Utrecht

4 februari 2023

10

Goede service

Schoenen besteld, alles ging goed

Joyce

Almere

4 februari 2023

10

Duidelijke omschrijving, snel geleverd

Duidelijk omschreven producten met foto's op website. En ook binnen 1 dag verzonden

Gina

Delft

4 februari 2023

10

Feilloze ervaring

Goede informatie op de website hielp bij een juiste keuze. Perfect tevreden over zowel het product, als de ervaring met de winkel. Levering was snel en zonder problemen. Aanrader.

Floris

Durieux

4 februari 2023

8

Goede service, aanbod mag breder.

Ik ben weer perfect geholpen en tevreden met mijn nieuwe schoenen. Het zou wel leuk zijn om meer merken en modellen te zien in de winkel.

Remco

Wageningen

3 februari 2023

10

Super geholpen

Super geholpen zowel in de winkel als online. Kreeg het gevoel dag er zeker tijd voor was en dat de juiste koop centraal stond. Super tevreden en kom zeker terug!

Jan Jespers

Stekene

3 februari 2023

10

Zeer vlotte service!

Alles verliep heel makkelijk en vlot en de producten de dag erna goed ontvangen.

Lane

Oudenaarde

3 februari 2023

10

Breed aanbod, goede prijzen, snelle levering

Breed aanbod van materiaal aan scherpe prijzen met een snelle en vlotte levering to match!

Joost

Haarlem

2 februari 2023

10

Honest display of products

As a beginning climber it was super useful to see videos and pictures of the products I wanted to buy, and they were exactly as displayed ! Simply great!

Tanya Schouten

Utrecht

2 februari 2023

8

Prettig en gemakkelijk

Prettig en gemakkelijk

Mark

METEREN

2 februari 2023

10

Makkelijk besteld en snel bezorgd

Hoge kwaliteit, makkelijk op te hangen. Ik ben heel tevreden

A

Utrecht

2 februari 2023

10

-

-

Erik

Schimmert

2 februari 2023

10

Volgens afspraak geleverd.

Top

Jan-Willem

Zandvoort

2 februari 2023

10

Razendsnel en super duidelijk

Op zoek naar een lichte bikepackkng tent, vond ik klimwinkel.nl. De site heeft prettige productomschrijvingen en scherpe prijzen. Voel vertrouwd en snelle service.