Winkelwagen

Er zijn geen producten in uw winkelwagen.

Klantbeoordelingen

Wij vinden het erg belangrijk wat onze klanten vinden van Klimwinkel. Om dit objectief te doen werken we samen met Kyoh Klantbeoordelingen.
Klik hieronder om onze klantbeoordelingen te openen. UIteraard kun je ons hier ook beoordelen.

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een:
9.3
9.3

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een 9.3.

Bekijk alle 5705 beoordelingen

Karl Ceuppens

Zaventem

27 september 2021

10

Ruim aanbod, overzichtelijke site, op tijd geleverd

Snel gevonden wat ik zocht en zoals alles vlot en tijdig geleverd met goede opvolging!

Jorn

Eindhoven

27 september 2021

10

Prima spul, prima levering

Ik kreeg exact wat ik wilde netjes geleverd. Top.

Brian Essens

Sint-Oedenrode

27 september 2021

10

Altijd een topservice!

Ik heb al een aantal x beatels en zelfs grote bestellingen van boven de €1000,- Altijd tol! TOP!

Nicole

Eindhoven

27 september 2021

10

De juiste spullen snel in huis!

Mijn klim-maatjes raadden mij klimwinkel.nl aan en terecht! Ik had de spullen binnen een paar dagen in huis en alles was precies als gewenst.

Erwin

Leeuwarden

27 september 2021

10

Breed assortiment

Dankzij het brede assortiment kon ik mijn verzameling van klimspullen mooi uitbreiden met wat ik nodig had. Het is ook makkelijk om producten te vinden.

Peter

Van der Veen

27 september 2021

9

Goed aanbod en snelle service

-

Timothy Van Wichelen

Deurne

27 september 2021

10

Snel en correct

Niet veel te beoordelen. Bestelling kwam volgende dag als beloofd.

Ims

Den Haag

27 september 2021

8

Ik kreeg wat ik kocht!

Normaliter schrijf ik geen reviews maar hier mijn beste poging tot: Ik had vroeger ontzettend last van stinkende boulder schoenen. Zweetvoet is iets waar ik hee mijn leven al mee worstel, en je kunt je vast wel voorstellen hoe dat dan gaat met boulderschoenen zonder sokken. Na enige tijd onderzoek te hebben gedaan was ik beland bij Boot Banana's, speciaal ontwikkeld om in je schoen te laten om alle geur en viezigheid uit de schoen te trekken en op te slaan in de banaan. Nou, besteld en hop, in mijn schoenen gebonjourd. En nou, ze werken! Ik sta er echt een beetje versteld van, gezien schoonmaken met een oude tandenborstel en inspuiten met allesreiniger vrijwel niks deed. Kortom: Klimwinkel is een goede shop voor boulder spullen. Ik ga er zeker vaker mijn bestelling doen.

Malou

Den Bosch

27 september 2021

9

Goede service

Snel geholpen Snel ontvangen Extra setje gekregen ivm laatste in assortiment Foute levering maar snel opgelost

Menno

Burgh-Haamstede

27 september 2021

10

Snelle service goede producten en goede prijs

Een fijne webshop met alle producten voor de klimmen

Duncan Deboel

Varsenare

27 september 2021

10

steeds vlotte service en kwaliteitsproducten

De levering van de producten verloopt steeds enorm vlot. Telkens tevreden van verpakking en product zelf. Ook vlotte retourservice.

Arno

Tholen

25 september 2021

10

Klantgericht goede service

Mijn eerste bestelling bij klimwinkel, 1 item was niet op voorraad en had enige levertijd, keurig mailtje gehad hierover, met de mogelijkheid te kiezen te wachten tot zending kompleet was of deelzending. Aangezien ik nog enige tijd had aangegeven dat ze mochten wachten mits voor een bepaalde dag geleverd zij wilden daar zelf geen risico meenemen en het reeds leverbare verzonden en deze week kreeg ik onverwacht nog ruim op tijd het ontbrekende geleverd prima service .

Susanne Blok

Heiloo

25 september 2021

9

Goede communicatie

Fijne producten en goeie communicatie toen niet alles op voorraad was!

Peter

Ensing

25 september 2021

10

Goede service

Fijne club met goeie ondersteuning

Sidney

Haaltert

24 september 2021

10

Bestellen, geleverd. Alles dik in orde

Efficiënt en snel

Claus

Utrecht

24 september 2021

8

Snelle levering

Snelle levering. Duidelijk overzicht

C.J. Slager

Dordrecht

24 september 2021

8

Mooie materialen voor een goede prijs

Ik had een paar stukjes klimtouw nodig. Fijn dat je dat per meter kunt kopen en je krijgt het snel en keurig afgewerkt thuis.

Lotte van Noort

Utrecht

24 september 2021

10

uitstekend

Coole pofzak gekocht, volgende dag binnen zonder problemen! Doen gewoon wat er op de website staat.

Pieter Van Eycken

Ghoy

24 september 2021

9

Prima !

Correcte en snelle levering, prima materiaal !

Leon

Hardinxveld-Giessendam

24 september 2021

9

Snelle juiste service

Binnen 1 dag geleverd in goede staat.

quinten

3700

23 september 2021

10

perfecte service

ik had een bestelling gedaan en mijn pakketje was er binnen de 2 dagen!

Ruud

Hendrik Ido Ambacht

23 september 2021

10

Goede hulp ontvangen!

Als beginnend klimmer werd ik duidelijk en relaxed geholpen door de enthousiaste Kaylee. Ik kom sowieso terug voor meer spullen zodra ik die nodig denk te hebben. Iedereen die op zoek is naar goede klimspullen en vriendelijk geholpen wil worden zou ik zeker naar klimwinkel.nl aanraden.

Hendrik

Hoogeveen

23 september 2021

10

Fantastische service

Mijn bestelling was verzonden maar bleef bij DHL in het systeem hangen. Contact gezocht met klimwinkel en ze hebben alles uitgezocht en een nieuwe bestelling verzonden. Erg netjes!

Sjoerd

Nijmegen

23 september 2021

7

Na twee service aanvragen alles netjes afgehandeld

Ik had twee stukken van 5 meter paracord besteld in mijn bestelling, maar ze leverde per ongeluk het verkeerde soort touw. Na een mail naar de servicedesk kreeg ik gratis een nieuw stuk touw opgestuurd en mocht ik het andere stuk houden. Toen het nieuwe stuk arriveerde was het echter slechts 1 stuk van 5 meter ipv 2 dus moest ik nog een keer mailen en had ik alles in totaal pas na een week in huis.

Ties

Eindhoven

23 september 2021

10

Helemaal top

Makkelijk een bestelling geplaatst en geleverd zoals is verteld