Winkelwagen

Er zijn geen producten in uw winkelwagen.

Klantbeoordelingen

Wij vinden het erg belangrijk om bij te houden wat onze klanten vinden van Klimwinkel. Om dit objectief te doen werken we samen met Kiyoh Klantbeoordelingen.
Klik hieronder om onze klantbeoordelingen te openen. Uiteraard kun je ons hier ook beoordelen.

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een:
9.3
9.3

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een 9.3.

Bekijk alle 7163 beoordelingen

Olavo

Rijnsburg

2 juli 2022

10

Great customer service

They were friendly and helpful

Annemarie

Maastricht

1 juli 2022

10

Snel, goede spullen geleverd!

Goed materiaal, snel en verzorgd geleverd!

Thijmen

Medemblik

1 juli 2022

10

Snel geleverd goed product

Het product wat ik besteld was was dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag mooi optijd in huis!

Daan

Waalre

1 juli 2022

10

Prima

Snelle verzending en duidelijke site.

Ard

Bodegraven

1 juli 2022

9

De dienstverlening van Klimwinkel.nl is dik in orde.

Het zoeken naar een product, het bestellen hiervan en de betaling gaan allemaal gemakkelijk. De levering door Post.nl ging ook snel. De bezorgkosten zouden wat mij betreft al bij een lager bedrag van € 75,- mogen worden geschrapt. En als ik dan bezorgkosten moet betalen, vind ik een levering aan huis wel prettig i.p.v. ophalen bij een afhaalpunt.

Thijs Bindt

Bussum

1 juli 2022

10

Top service

Mijn bestelde product was niet op voorraad. Na een belletje keurig alternatief gekregen en erg blij met de snelle levering

Pien

Amersfoort

1 juli 2022

10

Super blij met onze nieuwe klimspullen

Super blij met onze nieuwe klimspullen

Gerald Van der mee

Hellevoetsluis

1 juli 2022

10

Toppie

Gewoon goede servicewn kwaliteit spullen niks mis mee . rock and roll!!!!

Anne

Brussel

1 juli 2022

10

Snel en duidelijk

Ik was aangetrokken tot de klimwinkel website door een mooie kortingsactie. Toen een van de producten die ik had besteld niet op de korte termijn leverbaar bleek te zijn, kreeg ik direct een mailtje waarbij ik kiezen dit product te annuleren en alleen de rest van mijn bestelling te betalen. Binnen 2 dagen was mijn bestelling al binnen. Helemaal tevreden over de klantvriendelijkheid en heldere communicatie!

Chris Uiterwijk Winkel

Amsterdam

1 juli 2022

10

Altijd super snelle service!

Zoals altijd, is binnen no-time mijn aankoop verzonden en binnen! Met een goed assortiment en af en toe eens een kortingsactie die de moeite waard is, kom ik altijd graag terug bij Klimwinkel.

Gert

Putte

1 juli 2022

10

Perfect.

Het product was hier het goedkoopste. Zeer vlotte afhandeling en super snelle levering.

Marina

Amsterdam

1 juli 2022

9

Goede service en bezorging

Klimwinkel heeft een goed assortiment en de kennis om je te helpen bij je keuze. De levering is altijd zorgvuldig en op tijd zoals aangegeven op de site.

Ruben

Den Haag

1 juli 2022

10

Snelle levering

Prima shop!

Christa

Druten

1 juli 2022

7

Prima

Mooi aanbod van klim spullen. Niet heel groot. Beetje ouderwetse manier om een retour aan te melden.

Edwin

Mierlo

1 juli 2022

10

Fijn aanbod, snelle levering

Ik kocht hier mijn nieuwe klimgordel en eerder carabiners. Snelle verwerking van de bestelling en een adequate afwikkeling van de bestelling. Ik had eenzelfde gordel besteld welke ik ooit vroeger had aangeschaft. Uiteraard zitten er kleine verschillen in de gordel maar het blijft een top product.

Bjorn

Diessen

30 juni 2022

10

Super service en snel geleverd

Super service en snel geleverd

Bosse

Haarlem

30 juni 2022

9

Naar behoren

Goed

Loek

Eindhoven

30 juni 2022

9

Geweldige spullen en service, prima bezorging

Alles echt top pakket was wel beschadigd maar geen schade binnen in

Max

Amsterdam

30 juni 2022

10

Snel, betrouwbaar, goede service

Ik heb nu al voor het tweede keer bij de klimwinkel besteld. Levering is altijd snel, ook retouren zijn geen probleem.

H

Den Bosch

30 juni 2022

8

Top!

Uitgebreid aanbod, snelle levering

Emile

Wageningen

30 juni 2022

8

Betrouwbaar en breed assortiment

De klimwinkel heeft een breed assortiment met fijne omschrijvingen waarop ik de keuzes van mijn aankopen kan baseren.

Mag

Den Haag

30 juni 2022

10

Top

Goede prijzen, snelle levering

Jelmar

Dordrecht

30 juni 2022

10

Fijne website en snelle levering

De site was overzichtelijk met uitgebreide uitleg over de producten. Verder was de betaling snel en kreeg ik netjes een mailtje met factuur en later ook een mailtje met een track en trace code. Het pakketje kwam op tijd aan in goede conditie en met alles erin. Uitstekende ervarinf

Rachel

Arnhem

30 juni 2022

10

Betrouwbaar en snel

Betrouwbaar adres met een snelle orderverwerking.

mirjam

Rijperkerk Friesland

30 juni 2022

10

snelle levering

Duidelijke website. Snelle levering, goede kwaliteit.