Winkelwagen

Er zijn geen producten in uw winkelwagen.

Klantbeoordelingen

Wij vinden het erg belangrijk om bij te houden wat onze klanten vinden van Klimwinkel. Om dit objectief te doen werken we samen met Kiyoh Klantbeoordelingen.
Klik hieronder om onze klantbeoordelingen te openen. Uiteraard kun je ons hier ook beoordelen.

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een:
9.4
9.4

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een 9.4.

Bekijk alle 7592 beoordelingen

Robert

Dordrecht

28 september 2022

10

Topwinkel

Uitgebreide keus voor een zeer scherpe prijs.

A

Doetinchem

27 september 2022

8

Ruim assortiment, goed persoonlijk en deskundig advies en prettig en rustig winkelen

Persoonlijk op bezoek geweest in de winkel. Hetgeen we zochten was niet op voorraad maar er was een alternatief wat ruimschoots voldeed. We werden door de verkoopster van goed, persoonlijk en deskundig advies voorzien en deze nam alle tijd voor ons.

Geert

SOMMELSDIJK

27 september 2022

10

Goede communicatie

Het is niet erg als een product te laat aankomt maar het is heel fijn als het bedrijf dat zegt. Dat is wat Klimwinkel deed en daar krijg je een goed gevoel van

Boy

Zaandam

27 september 2022

10

Altijd goede kwaliteit en super service!

Bestel al jaren bij Klimwinkel.nl en nooit problemen gehad. Super producten voor een goede prijs. Service altijd snel en doeltreffend.

Sijtze

Alkmaar

26 september 2022

9

Eerlijk en behulpzaam in het contact.

Er was vertraging met mijn bestelling maar daar werd ik eerlijk over bericht. Er werd mij de mogelijkheid geboden te cancelen maar uiteindelijk er toch voor gekozen de bestelling te laten doorgaan. Levering was prima.

Annette

Terhole

26 september 2022

9

Mooie producten die betaalbaar zijn

Bestelling verloopt netjes volgens afspraak Alles is goed verpakt en vlot geleverd

J.H. Baars

Castricum

26 september 2022

9

snel besteld, snel geleverd

op zoek naar climb stick zoeken op internet, terecht gekomen bij de klimwinkel, zoeken in het assortiment, Beta Stick, ultra long, hebbes, bestellen, betalen en al heel snel geleverd en ontvangen. Prima toch. Ik ben tevreden.

Udo Ansems

Bladel

26 september 2022

10

Toch nog een snelle levering

Na bestelling zijn de bevestiging en volgende mails in mijn spam gekomen, waardoor ik niet in de gaten had dat een product niet leverbaar was. Daar kwam ik op het punt dat ik de spullen wilde gaan gebruiken achter en ben gaan bellen. Heb direct een vergelijkbaar product aangeboden gekregen voor het zelfde geld. En de volgende dag meteen in huis.

Reinoud

Kockengen

26 september 2022

10

Snelle levering, groot aanbod en goede prijs!

Mijn pakket kwam de volgende dag al in huis, de prijs was goedkoper dan bij mijn klimhal waar ik 10% korting heb. Aanbod is enorm en de producten kwamen netjes aan in een doos.

Tim

Groningen

26 september 2022

10

Snelle levering

Bestelling is snel geleverd!

Sergi

WAGENINGEN

25 september 2022

10

Good quality and fast!

No complains, happy!

Bart

Genk

24 september 2022

10

Beste klimwinkel ever!

Top!

Jacoline

Den Haag

24 september 2022

10

Geweldige snelle service

Ik heb meerdere keren bestellingen gedaan bij de Klimwinkel en elke keer is alles super snel binnen. Ook letten ze op de opmerkingen die je bij je bestelling plaatst, bijv als je prusiktouwtjes van een bepaalde maat of kleur wilt. Echt een top winkel!

Eveline

Dordrecht

24 september 2022

10

Goede service

Ik heb prettige ervaringen met deze winkel. Ze zijn goed bereikbaar voor vragen en reageren op mailtjes snel en persoonlijk. Ook snelle verzending.

Marc

Amsterdam

24 september 2022

9

Zeer brede kennis en kwalitatief de beste producten

Op de website staan de producten zeer uitgebreid beschreven, beter dan van de concurrent. Klimwinkel verkoopt alleen de beste producten en geven daar zeer uitgebreide informatie bij, van enorme toegevoegde waarde voor de beginnende klimmer. De medewerkers zijn vriendelijk en bekwaam en voorzien mij van uitermate goed advies. Complimenten!

Teun

Arnhem

24 september 2022

10

Ruim assortiment, overzichtelijk & snel in huis

Nieuwe klimhelm gevonden. Naast een overzichtelijke site en het het ruime assortiment ook nog tegen een goede prijs.

Edwin

Arnhem

24 september 2022

8

Naar verwachting en snelle levering

Ondanks dat het product hier iets duurder was deze wel op voorraad en bij concurrenten niet. Ook snelle levering de volgende dag in huis.

Rogier

Hilversum

23 september 2022

10

Goede prijs kwaliteit

Goede prijs kwaliteit verhouding, groot assortiment, snelle levering.

John

Genk (België)

23 september 2022

10

Perfect

Had op vrijdag mijn slagmoeren besteld en er stond bij " vandaag geleverd morgen aan huis. Nooit gedacht dat dat ging gebeuren op een zaterdag. Kijk zaterdag op de tracking en jawel deze waren onderweg en zijn in het weekend geleverd geweest. De dag erna is de klim wand afgewerkt kunnen worden. Perfecte service!!

Brian

Eindhoven

23 september 2022

6

Product ontvangen in andere kleur dan bestelling

Normaal gesproken altijd super blij geweest met Klimwinkel, maar deze keer kwam de pofzak niet in de kleur die op de website getoond werd. Ik zal zeker terugkomen bij deze webshop, ook al was deze keer de bestelling niet 100% perfect

Joeri

Arnhem

23 september 2022

8

Snel geregeld en erg klantvriendelijk

Er word snel een terugkoppeling geleverd als er artikelen vertraging hebben. De medewerkers zijn bij mij altijd vriendelijk en meedenkent

Lars

Amsterdam

23 september 2022

9

Snelle verzending & heldere omschrijving!

Top! Ik was opzoek naar stijgijzers. Goede beschrijving en waren snel verzonden.

Anoek

Apeldoorn

22 september 2022

6

Goede informatie en snelle levering

Ik heb klimschoenen bij jullie gekocht, fijn dat er een instructie bij stond over hoe je het beste je voeten kan meten. Helaas waren de schoenen toch te klein.

Ton

Utrecht

22 september 2022

10

Snelle en correcte levering

Als zeer prettig

Marit

Stadskanaal

22 september 2022

10

Tof aanbod, vlot in huis

Klimwinkel heeft voor beginnend als gevorderde klimmers een mooi aanbod van verschillende merken. Ze geven de goede prijzen aan de producten en de levering is mooi vlot!