Winkelwagen

Er zijn geen producten in uw winkelwagen.

Klantbeoordelingen

Wij vinden het erg belangrijk om bij te houden wat onze klanten vinden van Klimwinkel. Om dit objectief te doen werken we samen met Kiyoh Klantbeoordelingen.
Klik hieronder om onze klantbeoordelingen te openen. Uiteraard kun je ons hier ook beoordelen.

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een:
9.4
9.4

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een 9.4.

Bekijk alle 8883 beoordelingen

Frits

Utrecht

14 mei 2024

10

Had ik wat ik zocht

Na wat te hebben rondgekeken wilde ik graag een specifiek iets bestellen. Hiervoor rond gaan zoeken naar een gunstige prijs. Ik kwam uit bij Klimwinkel.nl. De informatie op de site was prima, ik kon vinden wat ik nodig had. De verzending daarna was snel, het product prima verpakt en de communicatie over de verzending was duidelijk. Ik zou hier opnieuw iets bestellen, mocht de situatie ontstaan.

Lieve

Gent

13 mei 2024

8

Vrij vlotte levering.

Er liep iets mis met de levering, maar dat werd snel helemaal goed gemaakt. Product helemaal zoals verwacht!

Pieter

Geinsteindestraat 18, 9170 Sint-Pauwels, Belgie

6 mei 2024

10

Ruime keuze professioneel materiaal, dat zeer snel aan jouw voordeur staat

Veel keuze aan materiaal van verschillende merken, dat zeer snel aan jouw veurdeur staat

David

Amsterdam

5 mei 2024

10

Goed assortiment en snelle levering, erg tevreden

Goed assortiment en snelle levering, erg tevreden :)

Giel

Tilburg

4 mei 2024

10

Super

Expertise van de medewerker is geweldig. En er wordt mee gedacht met wat je nodig hebt en als het dan toch niet is wat je zocht komen ze met een andere passende oplossen. Zodat je vind wat je wilt hebben

Herman

Leidschendam

4 mei 2024

10

Alles verliep soepel

Ik heb de Beastmaker 1000 besteld. De prijs was goed en het pakket werd dezelfde dag nog verstuurd. Kortom, alles verliep soepel en ik ben zeer tevreden.

E.T.

Groningen

3 mei 2024

10

Nette shop, nette levering

Ja, gewoon prima. Zou er zeker weer bestellen. Ik vind het fijn dat de website keuze heeft tussen goedkopere en duurdere opties.

Benjamin

Voorschoten

3 mei 2024

8

Klantenservice is top! Levertijd is mwah.

De klantenservice leverde alles wat op voorraad was op verzoek meteen. Top. De rest in bestelling duurt eeeeeeeuwig.

Jona

Amsterdam

3 mei 2024

10

Super!

Alles kwam de volgende dag al, en dat was heel fijn want ik had het snel nodig! Top service

Floris

Leerdam

3 mei 2024

9

Snelle service, goed contact

Altijd professioneel advies en via de webwinkel zijn artikelen snel in huis.

Wannes Boone

Zele

3 mei 2024

8

Goed

Snelle respons en steeds goeie service.

izaak

Rijswijk

2 mei 2024

10

vaak de goedkoopste

Hier kom ik vaak goedkoper uit dan bij andere winkels. Nkbv korting is ook fijn.

jons

rijcken

2 mei 2024

10

goede producten, uitstekende service

eerdere ervaringen waren prima: materiaal en producten zijn bij aankopen tot nog toe prima / naar verwachting geweest, en ook levering probleemloos. nu ging de verzending niet helemaal goed. pakje niet ontvangen en wist even niet waar het was. uitstekend (snel & adequaat) op gereageerd door de klantenservice en pakje opgehaald bij ophaalpunt.

Frank

Utrecht

2 mei 2024

10

Perfect

Ik werd snel en goed geholpen

Boudewijn

Utrecht

2 mei 2024

9

Goede winkel voor klimproducten

Binnen Nederland een van de meest uitgebreide winkels voor klimproducten. Producten worden in mijn ervaring altijd compleet en op tijd geleverd.

Jip

Wageningen

2 mei 2024

9

Mooi aanbod en super snelle levering!

Ik ben ontzettend blij met alle klimspullen die ik bij jullie heb gekocht! Door de snelle levering kan ik altijd gelijk weer door, wat super fijn is!

Dmytro

Haarlem

2 mei 2024

10

Excellent!

Everything according to my expectations: webshop is super easy to navigate, delivery is fast. Excellent.

Nathan

Sint Katelijne Waver

2 mei 2024

10

Goede & snelle service

Snelle levering van goed materiaal

J

Tilburg

2 mei 2024

10

fantastisch

Dit is een winkel zoals je hem vandaag de dag verwacht. Goede service, fijn personeel, goed aanbod en goed advies!

Tijmen Arzbach

Amsterdam

5 april 2024

10

Wat ik wilde, snel bezorgd

Makkelijk zoeken, groot aanbod, prima prijzen, snel verstuurd!

Rob

Huizen

5 april 2024

10

Prima!

Niets op aan te merken!

Thea

Schoten

5 april 2024

10

Goede service

Heb alles snel ontvangen en duidelijke communicatie

M

Driebergen

3 april 2024

9

snelle service

Jammer dat de maillon niet beschikbaar was, maar goed dat met een simpel mailtje de bestelling snel is aan te passen waardoor de rest toch optijd ontvangen is.

Suzanne

Lanaken

1 april 2024

10

Goede communicatie en informatie over levertijd pakket

Zeer tevreden

Daniëlla

Nijmegen

1 april 2024

10

Hele snelle levering

Mooie spullen op de website, ook leuk als cadeau. En zelfs in het paasweekend een dag later geleverd!