Winkelwagen

Er zijn geen producten in uw winkelwagen.

Klantbeoordelingen

Wij vinden het erg belangrijk wat onze klanten vinden van Klimwinkel. Om dit objectief te doen werken we samen met Kyoh Klantbeoordelingen.
Klik hieronder om onze klantbeoordelingen te openen. UIteraard kun je ons hier ook beoordelen.

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een:
9.4
9.4

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een 9.4.

Bekijk alle 4662 beoordelingen

Oscar

Alkmaar

20 januari 2021

10

Goede communicatie en mooi spul

Helmen en smart 2.0 gekocht, 1 van de helmen was niet op voorraad. Ik werd netjes af en toe gebeld of ik nog langer wilde wachten omdat ze niet op voorraad waren. Prima service

Sander Michils

Brusselsestraat 14 bus 3, 9200 dendermonde

19 januari 2021

10

Goed

Product dag na de bestelling ontvangen. Goede service

Joep

Delft

19 januari 2021

9

Ruime shop met persoonlijk contact

Heb al een aantal maal bij deze winkel schoenen voor bij het boulderen en wat accessoires besteld. Wanneer ik vragen had werden deze vrijwel direct beantwoord. Prijs is zeer redelijk en aanbod ruim. Eenvoudige mogelijkheid om bijvoorbeeld 2 verschillende maten schoenen te bestellen en passende terug te sturen zou een verbeterpunt zijn.

Bart

Venray

19 januari 2021

8

Gewoon goed

Gewoon een goede service.

Werrie

Noordwijkerhout

16 januari 2021

9

Prettige communicatie en snelle levering.

Na bestelling bleek dat ons product niet meteen voorradig was, maar dit is meteen overlegd en het product was toch nog vlotter dan verwacht in huis.

Jan-Willem

Beuningen

15 januari 2021

8

goede manier thuis te trainen

Omdat de klimhal dicht is gebruiken we nu dit product om in vorm te blijven. Jammer dat er een haakje aan een van de gespen zat waardoor er meteen wat lusjes in het touw kwamen, snel opgelost met een vijltje. Verder prima.

Mark Tilburgs

Arendonk

15 januari 2021

9

top

top

Lyske ten Hoeve

Heerenveen

15 januari 2021

10

Top!

Vriendelijk geholpen en netjes verstuurd!

Joost

Waalre

14 januari 2021

8

Zeer goede service

Telefonisch goed te bereiken voor service. Verkeerde kleur product ontvangen. Gebeld en de volgende dag gratis het product met de juiste kleur ontvangen. Zeer tevreden over deze nette en snelle afhandeling.

Duncan

Gent

14 januari 2021

10

Snelle service en brede materiaalkeuze

Al enkele bestelling geplaatst bij klimwinkel en deze komen steeds verrassend snel tot bij mij thuis. Steeds kwalitatief materiaal.

Brian

Eindhoven

11 januari 2021

10

Snelle bezorging, fijne webshop, niks op aan te merken

Groot assortiment aan klimspullen. Ik heb hier nu twee keer besteld, vooral kleding. Maar als ik nog klimspullen of trainingsmateriaal nodig heb dan zal Klimwinkel.nl zeker een voorkeur krijgen. De webshop is makkelijk te navigeren, de bezorging was snel en goede updates over je bestelling.

Jacob

Grijpskerk

11 januari 2021

10

De medewerkers van de klimwinkel.nl denken mee!

Ik wilde klimmateriaal bestellen voor mijn zoon, die nu gaat starten met klimmen. Voor mij, en mijn zoon, was het nog wat gepuzzel wat we wel en niet nodig hadden; maar bij de klimwinkel.nl denken ze goed mee. We hebben de eerste kabelbaan al gebouwd!

Ruth

Zwolle

11 januari 2021

9

Goede service, snelle levering

Ik had een Ocu crashpad besteld maar de leverancier wist niet wanneer die geleverd kon worden. Klimwinkel heeft me goed geholpen met een duurder alternatief dat ik voor dezelfde prijs geleverd kreeg en bovendien supersnel (levering en reacties op mail)

Niels

Leiden

8 januari 2021

8

Duidelijke omschrijving en goede producten

Alles verliep zoals gehoopt.

Naomi

Amsterdam

8 januari 2021

10

Altijd snelle levering

De leveringen zijn altijd snel en de juiste artikelen worden geleverd. Op vragen wordt snel gereageerd!

Jurgen

Gent

7 januari 2021

9

Goede prijs snelle afhandeling ondanks niet alle artikels in stock

Zie hierboven

Frank

Mechelen

7 januari 2021

10

Super goede service!

Erg goede ervaring en duidelijke communicatie. Mijn artikel moest van de US komen, hiervoor een mail gekregen dat er vertraging zou zijn op de levering en het artikel was er uiteindelijk sneller. Top service!

Terence

Wormerveer

7 januari 2021

8

Goed en netjes geholpen

Op de site stonden een aantal items wel beschikbaar, deze zouden 5-7 dagen levertijd hebben. Na enkele dagen kreeg ik een mail met de opmerking dat dit artikel niet leverbaar is tot januari ik zou ook de kleur kunnen veranderen dan zou deze er wel zijn. In januari kreeg ik nog een mail dat het artikel helemaal niet leverbaar was en ook niet meer komt. Hierop gereageerd en de kleur gewijzigd. Alle spullen kwamen de volgende dag nog in huis. + goede communicatie + goed en vakkundig geholpen - alleen jammer dat de site aangaf dat de artikelen bij bestellen wel leverbaar waren.

Henry

Rotterdam

5 januari 2021

10

Zeer nette service, wordt meegedacht met de klant

Na het maken van een afspraak op de zaak, wordt er meegedacht met de klant, waarbij de opties uitvoerig worden besproken. De afwikkeling nadien wordt netjes gecommuniceerd per mail.

Theo

Valthermond

5 januari 2021

10

Super

Goede uitleg

Tom

Zevenhoven

5 januari 2021

8

Snel & Goed

Bestellingen worden zeer snel verstuurd, verzending van retourneren moet helaas nog op eigen kosten.

Christine

Almelo

5 januari 2021

8

Snelle en eerlijke service op een feestdag

1 van de 2 harnassen die ik bestelde bleek in plaats van met 5-7 pas met 10 werkdagen leverbaar te zijn. Ik kreeg dezelfde dag nog een mail om mij hierover te informeren. Ik vroeg of de bestelling geannuleerd kon worden zodat ik het tweede harnas (wel op voorraad) direct toegestuurd kon krijgen. Was direct geregeld, en wel op Oudjaarsdag!

Staut Kris

Beveren

5 januari 2021

10

Snelle en vriendelijke service!!

:)

finn

Heerde

4 januari 2021

10

super goed

goed en netjes geleverd

Judith Beringen

Ijsselstein Ut

4 januari 2021

10

Prachtige spullen, snelle levering!

We hebben de materialen voor klettersteigen gekocht. Sets voor de kinderen en nog handschoenen voor ons zelf. Alles van super kwaliteit, netjes verpakt en snel geleverd.