Winkelwagen

Er zijn geen producten in uw winkelwagen.

Klantbeoordelingen

Wij vinden het erg belangrijk wat onze klanten vinden van Klimwinkel. Om dit objectief te doen werken we samen met Kyoh Klantbeoordelingen.
Klik hieronder om onze klantbeoordelingen te openen. UIteraard kun je ons hier ook beoordelen.

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een:
9.4
9.4

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een 9.4.

Bekijk alle 4767 beoordelingen

Devan

Groningen

16 april 2021

10

Snel en keurig geleverd.

Snel en keurig geleverd.

Borre

Groningen

16 april 2021

10

Plezierig

Snelle levering, betrouwbaar en makkelijke site

Martin

Amersfoort

10 april 2021

10

Goede scherpe prijs en conform verwachting geleverd

Prima winkel, product zelf nog niet kunnen gebruiken. Winkelaankoop super.

Roger

Arnhem

10 april 2021

10

Snel en voordelig

Altijd snelle verzending en goede prijzen

Hilde

Hamont

9 april 2021

10

Altijd een top ervaring.

Telkens weer een super service!!!

Bas

Leiden

9 april 2021

10

Goede service, snelle levering, kwaliteitsproducten

Ik bestel regelmatig bij Klimwinkel.nl. Ze hebben een fijn aanbod met goede klimproducten. En hun service en productkennis is super. Als sportkliminstructeur raad ik klimmers aan om bij klimwinkel.nl materiaal te kopen. Zeker met de 10% NKBV korting.

r

antwerpen

9 april 2021

10

altijd leuk een klimwinkel te hebben

Perfect

H.J.

Groningen

9 april 2021

9

Top! Makkelijk en overzichtelijk.

De webshop is duidelijk, niet misleidend en overzichtelijk. De bestelde producten zijn (ook in coronatijd) snel in huis. Bevalt het product niet of heb je toch verkeerd besteld is er een prima retourbeleid.

Eduardo

Merksem

8 april 2021

10

zoals altijd, perfect verlopen

Geen negatieve opmerkingen. Aangename communicatie correcte verzending keurig verpakt

Spyros

Chason

8 april 2021

4

Order placed 3.5 months ago, never arrived.

I made an order for 3 items, some of which were in stock other with 5-7 days delivery. Received half of the order after a month and a half. The rest of the order it's been three and a half months and it's still nowhere to be seen, nor is there a delivery date. Also I received two updates on new delivery dates from when I ordered until now and both have been false. I understand that there can be delays in delivery due to the epidemic but this is just ridiculous and poor customer service. Sadly I won't be ordering from you again.

Marthijn

Meppel

8 april 2021

10

Persoonlijk en goed geholpen

Graag wou ik een gordel proberen, dit was geen probleem. Er was goed advies en mogelijkheid tot proberen hoe de gordel aanvoelt. Daarnaast goed advies over bijbehorende aankopen en alle items uit voorraad geleverd danwel vlot thuis geleverd!

Arnold

Den Haag

7 april 2021

10

Snel, makkelijk te navigeren en betrouwbaar

Ik heb meerdere artikels besteld, en tot nu toe snel geleverd en zonder problemen. Prijzen van top merken zijn redelijks en wanneer in aanbieding niet te vergelijken. Dus wel de moeite waard om prijzen in de gaat te houden!

Milan

Lanaken

6 april 2021

9

Top winkel!

Fijne winkel! Veel producten leuke acties en snelle levering!

Kai Schellemans

Sint-Katelijne-Waver

6 april 2021

8

Zeer goede service

Gebruiksvriendelijke website, makkelijk je bestellingen op te volgen en een snelle levering!

Tim

Arnhem

5 april 2021

10

Duidelijk

Ze hebben speciaal filters voor het mondkapje van La Sportiva besteld. Het duurde wel lang, maar ze hebben mij wel op de hoogte gehouden van mijn bestelling, van hoelang het gaat duren.

Olaf

Oisterwijk

5 april 2021

7

kon gemakkelijk binnenlopen om de spullen op te halen die ik zocht

een belletje om te vragen of ze open waren en dat waren ze. Daarna langs gereden om de spullen op te halen die ik zocht. Ze hebben veel op voorraad.

Peter

Winschoten

3 april 2021

9

Altijd op tijd, producten goed verpakt

Alle producten worden netjes en eigenlijk altijd de volgende dag afgeleverd,

Karen

Groningen

2 april 2021

10

Snel en goed

Snelle levering van goeie spullen! Fijn!

Sarah

Gent

2 april 2021

9

Klantservice gericht

Zelfs bij materialen die uit stock waren werd ik op de hoogte gehouden wanneer ik mijn bestelling mocht verwachten. Dat kan tellen bij online bestellingen om op de hoogte gehouden geworden. Bedankt.

Daan

Amersfoort

1 april 2021

8

Snelle levering en snel contact

Binnen een paar mintuten heb je contact met iemand van de winkel en als het product op voorad is snel geleverd

Hylke Kingma

Alkmaar

1 april 2021

9

Goed, fijn contact gehad over het opstellen van de offerte en snelle antwoorden.

Voor een jeugdvereniging contact gehad met Klimwinkel over het aanschaffen van nieuwe klimspullen, vanaf dag 1 fijn contact gehad waarbij ik ook snel antwoord heb gehad met een mooie scherpe prijs als eindresultaat. Aanrader voor iedereen.

Dean

Broechem

1 april 2021

9

Uitstekende service!

Onvoorstelbaar hoe Klimwinkel zulke snelle service kan bieden. Ook naar België zijn mijn bestellingen altijd binnen de 3 dagen geleverd.

Dana

Utrecht

1 april 2021

10

Goede producten

Goede producten, snelle verzending. Goede online winkelervaring.

Harry

Made

30 maart 2021

10

Super shop!

Vriendelijk, behulpzaam, scherpe prijs, top producten gewoonweg een super shop!

Maja

Abcoude

28 maart 2021

9

Snelle levering van goed product

16:30 besteld en volgende dag ontvangen: prima service dus! Trango vingerbord voldoet verder aan de (hoog gespannen) verwachtingen.