Winkelwagen

Er zijn geen producten in uw winkelwagen.

Klantbeoordelingen

Wij vinden het erg belangrijk wat onze klanten vinden van Klimwinkel. Om dit objectief te doen werken we samen met Kyoh Klantbeoordelingen.
Klik hieronder om onze klantbeoordelingen te openen. UIteraard kun je ons hier ook beoordelen.

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een:
9.3
9.3

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een 9.3.

Bekijk alle 6356 beoordelingen

Casper

Sint-Pieters-Leeuw, België

25 januari 2022

9

Mooi aanbod en vlotte levering

De winkel had wat ik wou in aanbod alsook een mooi assortiment van klimproducten. Ik heb besteld en ook nog wat vloeibaar magnesium bijgenomen. Na bestelling in late avond is pakket geleverd op 2 dagen tijd in België. Producten waren in goede kwaliteit en onbeschadigd. Vlotte communicatie en verder geen issues ondervonden.

Eva De Vijlder

VELZEKE-RUDDERSHOVE

25 januari 2022

8

Zeer vlotte service, ruim assortiment beschikbaar!

Zeer vlotte service, ruim assortiment beschikbaar!

Marijke

Breda

25 januari 2022

10

Erg goed geholpen

Goed advies. Blij met de keuze klimschoenen

Selma

Nijmegen

25 januari 2022

10

Goede service

Ik had een fout gemaakt in mijn bestelling en kreeg direct iemand aan de telefoon die mijn wijziging kon doorvoeren. Ik werd vriendelijk en snel geholpen.

Jurgen

Roosendaal

25 januari 2022

10

Mijn ervaring in één woord: Uitstekend!!!

Ik heb bij Klimwinkel voor mijn vakantie 2 Grödels (sneeuwspikes) gekocht waarvan er helaas 1 iets te groot was. Gebeld met Klimwinkel. Op advies van Klimwinkel een maat kleiner gekozen. Zij hebben deze omgeruild én de verzendkosten vergoed. Helemaal top! Door de snelle service op tijd voor mijn vakantie ontvangen. De sneeuwspikes zelf zijn heel goed, makkelijk aan te trekken. Met heel veel plezier door sneeuw- en over ijsvlaktes gewandeld op >2600m hoogte. Zelfs op de meest steile stukken zeer goede grip. Geen zorgen over uitglijden. (De maten van de Grödel zijn gebaseerd op heren bergschoenen. Voor Dames bergschoenen één maat kleiner kiezen) Bij deze nogmaals bedankt voor de snelle service! Voor mijn volgende bestelling zou ik zeker weer bij Klimwinkel shoppen.

Minne

Nijmegen

25 januari 2022

9

Een zeer goede en snelle levering.

Ik had klimschoenen besteld, en ze kwamen precies op de tijd dat ze waren aangekondigd en toen kon ik ze nog precies op tijd gebruiken voor mijn training. Verder was alles nog helemaal intact en zat er nergens ook maar een deukje of iets.

thildy van diepen

't zand nh

25 januari 2022

10

Goede prijs kwaliteit

Wij zijn nieuw in de klimwereld. Maar de mooie en vooral complete doos die wij hebben ontvangen ziet er goed uit. De kinderen zijn er blij mee.

Pieter

Ghoy

25 januari 2022

9

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Laura

Nijmegen

24 januari 2022

8

Fijne site

Via site besteld omdat winkel alleen doordeweeks open is.

Maaike

Leeuwarden

24 januari 2022

10

Prima

Prima

Thea

Swifterbant

24 januari 2022

8

Snelle verzending, netjes verpakt

Een hoofdlampje besteld en dat is keurig op tijd en netjes verpakt geleverd. Geen 5 sterren, omdat het pas de eerste keer is dat ik hier iets bestel, dus pas één ervaring

Jasper

Moorsele

24 januari 2022

9

goede prijzen, snelle levering

Klimwinkel is voor mij een betrouwbare onlineshop met scherpe prijzen, snelle levering en correcte service!

Gijs

Amsterdam

24 januari 2022

10

Meest complete klimassortiment van Nederland.

Super behulpzaam, snelle levering, bijna altijd alles op voorraad, verstand van zaken, en hoed geprijsd.

Viesturs

Kriskalns

24 januari 2022

10

All good

This is my second purchase in Klimwinkel.nl, happy with service.

Haiko Rijkers

Nieuwegein

24 januari 2022

10

Precies wat ik zocht en snel bezorgd

Het materiaal wat ik besteld had was snel geleverd en dan ook nog voor een goede prijs. Beter dan bij de bouwmarkt.

Chris

Lebbeke

23 januari 2022

10

Super snel correct materiaal

Duidelijke omschrijvingen met alle nodige info, thx

Mirjam

Eindhoven

23 januari 2022

10

Super uitgebreid aanbod!

Op de duidelijke website was het gemakkelijk om een keuze te maken. Een mooie pofzak besteld voor mijn zoon die vaak gaat boulderen.

Renske

Utrecht

23 januari 2022

10

Great shop for climbing shoes!

I knew exactly what shoes I wanted and klimwinkel had the best price, shoes arrived the next day which was great!

Richard

Fluitenberg

23 januari 2022

10

Duidelijke site met goede foto’s en omschrijving

Producten zijn snel geleverd, prima prijs kwaliteit en service

Steven

Meppel

22 januari 2022

10

Goede producten, goed assortiment en goede prijs.

Goede producten, met groot assortiment voor een goede prijs.

Frank

Netersel

22 januari 2022

10

Service en aandacht bestaat nog!

Prima geholpen door Kaylee. Men neemt de moeite om iets voor je uit te zoeken, ook al gaat het niet om alledaags materiaal. Is flexibel en denkt met je mee. Kortom, terug kerende en tevreden klant!

Gerrit Jan ten Hove

Hilversum

22 januari 2022

10

Snelle levering, juiste omschrijving

Mij bestelde klimbroek werd de volgende dag geleverd. De beschrijving en foto's op de site komen goed overeen met het product.

Pim

Doesburg

21 januari 2022

10

Goede service en snel geleverd

Had weer wat magnesium en wat kleine karabijnhaken besteld bij Klimwinkel. En ik werd zoals gebruikelijk goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling via de mail, en kreeg het zoals beloofd de volgende dag al in huis.

Laura

Vlaardingen

21 januari 2022

10

Ruim assortiment en snel geleverd

Eenvoudig verschillende producten kunnen bestellen en de volgende dag in huis. Doosje ook passend bij de producten en geen overbodig verpakkingsmateriaal, erg prettig.

Jurriaan

Haarlem

21 januari 2022

9

Goede service snelle levering

Beste levering en service van alle online klimwinkels