Winkelwagen

Er zijn geen producten in uw winkelwagen.

Klantbeoordelingen

Wij vinden het erg belangrijk om bij te houden wat onze klanten vinden van Klimwinkel. Om dit objectief te doen werken we samen met Kiyoh Klantbeoordelingen.
Klik hieronder om onze klantbeoordelingen te openen. Uiteraard kun je ons hier ook beoordelen.

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een:
9.4
9.4

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een 9.4.

Bekijk alle 8716 beoordelingen

Ellen

Oudenaarde

31 mei 2023

8

Snelle levering en zeer vriendelijk

Tevreden klant

Inés

Mortsel

31 mei 2023

10

Snelle afhandeling

Heel tevreden over mijn aankoop. Zowel over de producten, de prijs als de snelle levering!

Hannah

Zeist

31 mei 2023

10

Snelle service

Er was een artikel niet op voorraad, maar ik kreeg meteen bericht en ze komen met alternatieven en denken mee. Goeie Service.

André

Denekamp

31 mei 2023

10

Uitstekend

Ik bestel, betaal en het product wordt zoals het hort de volgende dag geleverd

Isha

Hellendoorn

31 mei 2023

10

Heel tevreden

Verschillende spullen gekocht voor het klettersteigen. Mooie producten, netjes verpakt en hele snelle verzending. Zeer tevreden en ik raad deze webshop zeker aan!

Ellis

Wijk bij Duurstede

31 mei 2023

8

Goede site en snelle levering

Goede site en snelle levering

Koen

Veldhoven

31 mei 2023

9

Duidelijke productbeschrijving en afhandeling als beloofd

- Duidelijk beschreven wat wordt aangeboden - prijs is duidelijk - makkelijk bestelproces - levering op tijd

Jonathan Dael

Bikschote

30 mei 2023

8

Aanbod en klant vriendelijj

Heb al vele bestellingen geplaatst uit hun groot aanbod. Maar heb 2 keer meegemaakt dat wat ik had besteld er niet direct optijd gingen kunnen geleverd worden. Zo hebben ze snel mijn order aangepast zonder twijfel en het bedrag in orde gebracht

Mark

Haarlem

30 mei 2023

10

Betrouwbare winkel hoge kwaliteit

Veel verschillende hardware gekocht. Altijd snel geleverd, deskundige klanten service

Erik

Hengelo

30 mei 2023

10

Supersnel en netjes

Maandag mijn bestelling gedaan, en dinsdag al de goede producten in de bus (brievenbuspakket)

Nick Daems

Wilsele

30 mei 2023

10

Snelle en correct levering

N.V.T.

Dries

Lommel

29 mei 2023

10

Goeie service en snelle levering

Website is duidelijk en klantenservice reageert super snel!

Hugh

Papendrecht

29 mei 2023

10

Goede service en snel geleverd

Al vaker bij klimwinkel besteld. Altijd goede en snelle communicatie wanneer er vragen zijn. Ook goede service in de fysieke winkel. Met een breed assortiment kan ik op één punt bestellen wat ik nodig heb.

Danielo Mercera

Huis ter Heide

29 mei 2023

8

Goede service

Levering was snel, helaas paste ik het harnas niet dus gaat hij weer gratis retour, super goeie service

Maria

Vinkel

28 mei 2023

10

snel,netjes,helemaal prima

Na mijn bestelling te hebben geplaatst ben ik goed op de hoogte gehouden. Levering was vertraagd zeiden ze maar toch heel snel ontvangen. Super fijn, vooral omdat het een kadootje voor een verjaardag is.

Bijkers

Koedijk

27 mei 2023

10

Prima product, prima prijs,

Ziet er allemaal netjes uit en werd op tijd geleverd. Ik zou zeker weer zaken met ze doen

Peter

Leiden

27 mei 2023

9

Bestelling snel behandeld en geleverd

Na bestelling direkt een bevestiging gekregen en binnen een paar uur al aan DHL overgedragen. Prima ervaring.

Tzenki

utrecht

27 mei 2023

10

Alles snel in goede orde ontvangen

Ik heb een aantal producten besteld bij dit bedrijf en alles werd keurig compleet en snel bij mij geleverd

Mai den Elzen

Tilburg

27 mei 2023

10

Goed advies en fijne mogelijkheden tot uitproberen en pass

Om naar de showroom (ingericht in het magazijn) te gaan, moet je een afspraak maken, maar dat gaat heel gemakkelijk. Ik kon dezelfde dag nog komen. Ruime keuze om te pasen en goed advies. Ook kun je aan een kleine muur even de schoenen uitproberen. Verder nog wel andere artikelwn in de showroom en als je iets op de website had gezien kunnen ze dat voor je uit het magazijn halen.

Didi

Lanaken

26 mei 2023

9

Zeer goede en snelle service.

Alles snel verlopen. Niks op te merken.

Rudy Heidenis

Amersfoort

26 mei 2023

10

Ruim assortiment snelle levering

Ruime keus goede prijzen snelle levering

Lars

Steenwijk

26 mei 2023

8

Goede communicatie

Helaas was de bestelling veel later dan op de site stond aangegeven. Hie werd ik direct goed over ingelicht na bestelling.

Ben

Zemst

26 mei 2023

10

Goede en snelle service

Producten zoals omschreven en zoals vermeld op de website da dag nadien in huis. Kan dit alleen maar aanbevelen

Robin

Amersfoort

26 mei 2023

10

Product ziet er top uit en dank voor de snelle levering

Snelle service, mooie producten! Ik kan aan de slag!

Sunny

Heerlen

26 mei 2023

10

Fijne klettersteigset

Fijne klettersteigset, intensief gebruikt in oostenrijk, makkelijk te hanteren, ook met handschoenen.