Winkelwagen

Er zijn geen producten in uw winkelwagen.

Klantbeoordelingen

Wij vinden het erg belangrijk wat onze klanten vinden van Klimwinkel. Om dit objectief te doen werken we samen met Kyoh Klantbeoordelingen.
Klik hieronder om onze klantbeoordelingen te openen. UIteraard kun je ons hier ook beoordelen.

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een:
9.4
9.4

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een 9.4.

Bekijk alle 5103 beoordelingen

Johan

Friesland

17 juni 2021

10

Goede service

Heldere communicatie wanneer een product niet direct leverbaar is. Vlotte afhandeling van retouren.

Bernie

Velden

17 juni 2021

10

Mooie producten tegen goede prijs en altijd snel feedback

Hoewel de door mij bestelde Edelrid double Switch lang op zich liet wachten, kreeg ik bij navraag altijd snel feedback. Producten worden netjes verpakt geleverd en voldoen altijd aan de verwachting.

Alexander Sternfeld

Rotterdam

17 juni 2021

10

Goede service

Snelle klantenservice

Nora

Oostwoud oosteinde 1

17 juni 2021

10

Super snel aangenomen

Goeie ervaring Het was super snel binnen hier was ik erg blij mee want dan kon ik mijn klimgordel mee nemen op vakantie. En zeker een erg mooie gordel

Guus

Hillegom

17 juni 2021

9

goede service, goed product

De Service was top, ik kon direct zien waar mijn bestelling was en hoelang het zou duren voordat het in huis was. Het was echt binnen een dag in huis! (ookal had ik laat besteld). Enige wat ik hierop kon aanmerken is dat de website er heel erg "home-made" uitziet en niet de grootste gevoel van vertrouwen geeft voor mij als klant (het ziet eruit als een standaard angular + angular material website). Het product is precies wat ik had verwacht zonder beschadigingen en de descriptie was accuraat en inderdaad wat ik nodig had voor mijn behoefden(deadliften). Zou zeker hier nog een keer bestellen mocht ik weer iets klim gerelateerd nodig hebben.

Florian

Simonsen

17 juni 2021

10

goed en makkelijk

leuke keuzemogelijkheiden, een hopelijk makkelijk schoenen interuilen

Cody

Badhoevedorp

17 juni 2021

8

Levering was goed. Veel keuze en duidelijke website

Super

Matthijs Verbeek

Nijmegen

16 juni 2021

10

Goede prijs en prachtig product.

De bestelling bij klimwinkel.nl verlopen altijd soepel en naar tevredenheid.

Rowan

Hilversum

16 juni 2021

9

Snel en netjes bezorgd, goede kwaliteit

Communicatie van bestelling en bezorging is goed. Snel en netjes ingepakt. Spullen uiteraard van prima kwaliteit zo op het eerst gezicht, moet ze nog in de bergen gebruiken.

Brian

Eindhoven

16 juni 2021

10

Snelle bezorging en goede eigen producten

Voor mijn trip naar de Ardennen had ik nog snel een tas nodig voor mijn klimtouw. De bezorging was meteen de volgende dag en de kwaliteit van de Klimwinkel tas is super goed! Ideaal om je klimtouw, maar ook al je andere gear mee te nemen. Zoals altijd, super service en heel fijne webshop!

WSAC Ibex

Wageningen

15 juni 2021

7

Een prettige ervaring

Een prettige ervaring. Goede levering en een overzichtelijke site

Stephan

Waarder

15 juni 2021

10

Top levering

Prima geregeld allemaal. Spullen makkelijk te bestellen en levering was oke.

emile Renken

Eindhoven

15 juni 2021

8

Prima service

Product was niet op voorraad dus was pas na 2 weken binnen ipv de gecommuniceerde 5-7 dagen.

Maarten

Amsterdam

15 juni 2021

10

Dat verliep allemaal hartstikke soepel

Ik had klimschoenen besteld. Toch spannend want hoe weet je zeker dat je de goede maat hebt? Toch een maatje kleiner dan mijn normale schoenen besteld en dat was in 1x raak. Bestelling geplaatst, afgerekend, en ze waren snel in huis.

Richard

Hoofddorp

15 juni 2021

10

Topshop

Wat ik zocht is makkelijk te vinden. Tegen voordelige prijs in vergelijking tot andere webshops. Ook merkartikelen. Bestelproces en betaling is easy. Product snel in huis.

ashley

Assen

15 juni 2021

10

Goede winkel

Na telefonisch goed geholpen te zijn heb ik mijn keuze kunnen maken. Het pakket kwam snel aan en het product is perfect.

Chris

Koewacht

15 juni 2021

10

Snelle levering en goede service

Altijd de producten snel ontvangen. 1 artikel was niet goed (karabiner). Geen gezeur, gewoon nieuwe toegestuurd gekregen. En ook weer lekker snel. Dank jullie wel!!!

Frederick

De haan

14 juni 2021

10

Ondanks mijn leverin vertraging had toch een goede communicatie

Zeer tevreden ondanks de levering ietjes later kwam. Klimwinkel kan er niet aan doen dat het product ook niet via hen geleverd kwam. Ik kreeg een mail van klimwinkel dat het voor hen ook heel een heel vervelende situatie is dat ze da product niet op tijd geleverd kregen. Maar uiteindelijk is alles goed verlopen men een kleine vertraging.

Viktor

Wassenaar

14 juni 2021

9

Snelle levering

's middags besteld en de volgende dag geleverd. Netjes verpakt in een gerecyclede doos.

Pepijn

Callantsoog

14 juni 2021

10

Prijs kwaliteit is goed

Snelle levering

sandor

Monster

14 juni 2021

10

geweldig

Hier heb ik een artikel besteld die elders veel duurder had geweest en tot mijn verbazing was de verwerking en levering veel sneller dan grote concurrenten. Zeker een aanrader als je nog informatie zoekt en snel de juiste middelen nodig hebt.

Nienke

Groningen

14 juni 2021

10

Snel en eenvoudig

Veel verschillende dingen besteld maar snel en in een pakket verstuurd.

Rik

Utrecht

14 juni 2021

10

Makkelijk en snel het juiste product gevonden

Eenvoudige zoekfunctie en breed assortiment, snel gevonden en besteld wat ik moest hebben

Berwout

Ede

14 juni 2021

8

Mooie klimschoentjes ontvangen tegen een goede prijs.

Ik heb de La Sportiva Tarantula besteld en binnen een paar dagen kwamen ze netjes in een doosje bij me thuis, blij mee :).

William Voortman

RIJSSEN

13 juni 2021

8

Top service en snelle levering.

Kwaliteit voor een goede prijs, TOP.