• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
 • Gratis verzenden voor orders boven de €50,-

PRIMUS GRAVITY MULTIFUEL KIT

Aantal

€ -

(€ - excl. BTW

Beschrijving

De Gravity MultiFuel Kit verandert op een kosteneffectieve manier je betaalbare gasbrander in een handige multifuelbrander. Topkwaliteit van het Zweedse Primus.

Deze Gravity Multifuel Kit helpt de Gravity EF gasbrander veranderen in een vier seizoenen multifuelbrander. Met deze kit kan de Gravity EF tevens branden op vloeibare brandstof, met inbegrip van loodvrije benzine en, indien strikt noodzakelijk, zelfs op kerosine. De kit bestaat uit een brandstof fles van 0,6 liter, een ErgoPump, een multi-tool met een reinigingsnaald, een fuel cup en jet nipples.

Praktische opbergtas meegeleverd.

Gewicht: 295 gram
Effectief vermogen: 2700 W
Kooktijd (1 liter): 2,5/3,5 min + voorverwarmen 45-60 sec
Ontsteking: handmatig

Specificaties

Gewicht 295 Gram
Referentienummers 737380

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld.

Kennis & informatie

 • Keuzehulp: Hoe kies je de juiste brander?
  Keuzehulp: Hoe kies je de juiste brander?

  Bij het kiezen van de juiste brander is het erg belangrijk je af te vragen onder welke omstandigheden je de brander gaat gebruiken en welke ...

  Lees meer
 • Keuzehulp: Hoe kies je de juiste tent?
  Keuzehulp: Hoe kies je de juiste tent?

  Bij het kiezen van tenten zijn er altijd drie dingen aanwezig waar je moet bepalen hoe belangrijk je die drie dingen vindt. Deze drie dingen...

  Lees meer
4.5 5
"Na 6 jaar interesse te hebben in slacklining besloot ik na veel te lezen een slackline te kopen. En kon echt niet wachten om eraan te beginnen, dankzij Klimwinkel.nl heb ik helemaal niet lang moeten wachten, integendeel! "Vandaag besteld, morgen aangekomen" en dat helemaal van NL naar België middenin Covid-19 tijd. Fantastisch gewoon en dikke pluim voor deze shop! Volgende keer zal keuze van shop Dan zeer gemakkelijk zijn.

Dik aangeraden!"
4,7 3291
Klimwinkel
9.3 out of 10 stars 3291 votes