• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
 • Gratis verzenden voor orders boven de €50,-

PRIMUS WINTERGAS

Gewicht

 • 230gr
 • 450gr

Aantal

€ -

(€ - excl. BTW

Beschrijving

Dit gas is geoptimaliseerd voor winterse temperaturen. Bij temperaturen waarbij ander gas vloeibaar in het blikje blijft zitten, geven deze Wintergas blikjes voldoende druk om goed te kunnen koken.

Dankzij de Vapour Mesh-techniek kan dit speciale gas zelfs bij -22 ºC gebruikt worden. Bovendien is het tot wel 15% efficiënter in koude omstandigheden.

Specificaties

Gewicht 390 Gram
Referentienummers 220771, 220271

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld.

Kennis & informatie

 • Keuzehulp: Hoe kies je de juiste brander?
  Keuzehulp: Hoe kies je de juiste brander?

  Bij het kiezen van de juiste brander is het erg belangrijk je af te vragen onder welke omstandigheden je de brander gaat gebruiken en welke ...

  Lees meer
 • Keuzehulp: Hoe kies je de juiste tent?
  Keuzehulp: Hoe kies je de juiste tent?

  Bij het kiezen van tenten zijn er altijd drie dingen aanwezig waar je moet bepalen hoe belangrijk je die drie dingen vindt. Deze drie dingen...

  Lees meer
4.5 5
"Na 6 jaar interesse te hebben in slacklining besloot ik na veel te lezen een slackline te kopen. En kon echt niet wachten om eraan te beginnen, dankzij Klimwinkel.nl heb ik helemaal niet lang moeten wachten, integendeel! "Vandaag besteld, morgen aangekomen" en dat helemaal van NL naar België middenin Covid-19 tijd. Fantastisch gewoon en dikke pluim voor deze shop! Volgende keer zal keuze van shop Dan zeer gemakkelijk zijn.

Dik aangeraden!"
4,7 3291
Klimwinkel
9.3 out of 10 stars 3291 votes