• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
 • Gratis verzenden voor orders boven de €50,-

STIC IT MAGNESIUMVERVANGER

Aantal

€ -

(€ - excl. BTW

Beschrijving

Een natuurlijk alternatief voor magnesium, met een andere werking maar hetzelfde resultaat. Grip! Het is een mengsel van harsen en andere natuurlijke stoffen, dat op de hand aangebracht kan worden. Op de hand wordt het in eerste instantie zeer kleverig en vormt na korte tijd een soort van laagje dat het zweten tegengaat. Het zweet wordt dus niet geabsorbeerd zoals bij magnesium, maar tegengehouden. Hierdoor is het bij schone grepen niet meer nodig om magnesium te gebruiken, en wordt het magnesium gebruik bij vieze grepen sterk verminderd.

Stic It is volkomen natuurlijk, veroorzaakt geen allergische reacties en droogt de huid niet uit. 
Ook rots of plastic wordt niet vies bij het gebruik van Stic It. Met water en zeep is het product afwasbaar. Stic It vermindert het gebruik van het schadelijke en uitdrogende magnesium en elimineert de noodzaak tot poffen bij lange routes.

Inhoud: 50ml

Plus- en minpunten

 • Voorkomen van energieverspilling in moeilijke routes
 • Handen transpireren minder
 • Laat geen sporen na op de rots
 • Is aan het begin wat plakkerig

Specificaties

Type magnesium Vloeibaar
Referentienummers Sticit

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld.

Kennis & informatie

 • Pro Tips: Het gebruik van magnesium & pofzakjes
  Pro Tips: Het gebruik van magnesium & pofzakjes

  Alles over magnesium en pofzakjes voor bij het klimmen. Vraag jij je nu af wat voor soorten magnesium er zijn, wanneer je magnesium gebruikt...

  Lees meer
 • Keuzehulp: Hoe kies je de juiste klimgordel?
  Keuzehulp: Hoe kies je de juiste klimgordel?

  Door het immens grote aanbod van klimgordels kan het moeilijk zijn om een keuze te maken welke klimgordel voor jou het meest geschikt is. On...

  Lees meer
5.0 5
Ik heb het produkt aangeschaft om beter grip te krijgen met mijn kegelbal.\nJe hoeft maar een heel klein beetje te gebruiken en het werkt uitstekend.\nIk smeer het duimgat van de kegelbal een beetje in en doe iets op mijn vingers.
5.0 5
"Superplak", spaart je op een avond klimmen een mooi bergje pof...
5.0 5
Onverwacht goed product! Ik was in de eerste instantie vrij sceptisch aangezien ik al eerder magnesium vervangers heb gebruikt en die gaven dan toch niet de grip die je hebt bij magnesium. Maar Stic It is een wereld apart! Ik gebruik het niet voor klimmen, maar voor gewichtheffen, maar voor het testen van de product eigenschappen maakt dat denk ik niet veel verschil.\n\nEen paar druppels, even laten drogen en je handen zijn vervolgens echt helemaal droog. Ik heb nagenoeg geen verschil gemerkt ten opzien van magnesium als het aankomt op grip. Het is ook prettig dat je kleren niet helemaal onder witte vegen komen te zitten. Ik heb het product 2x aangebracht en dat was ruim voldoende, waarschijnlijk is 1x al genoeg voor ongeveer 20-30min, maar voor het placebo effect tussendoor toch nog een keer gedruppelt. Ik kan dit product aan iedereen aanraden, klimmers en gewichtheffers. Ik kan zonder grip problemen er 220kg mee deadliften, dat lukte me met andere magnesium vervangers niet. Echt een top product!
5.0 5
Het kost me vaker moeite om mijn kegelbal goed vast te houden. Door het gebruik van het product gaat dit veel beter. Je moet er wel mee om kunnen gaan (uitproberen wat het beste resultaat geeft).\nIk doe op iedere vingertop een druppel en laat dit intrekken totdat het helemaal opgedroogd is (het plakt in het begin ontzettend). Daarna wrijf ik mijn handen en indien nodig met een heel klein beetje vocht. Resultaat voor mij uitstekend.
5.0 5
Mooie vervanger voor magnesium tbv crossfit.
5.0 5
Ik was een beetje sceptisch, maar wauw dit werkt. Ik zweet nogal snel en daar heb ik last van tijdens het klimmen. Magnesium werkt niet super goed, vloeibaar magnesium al wat beter, maar Stic It werkt echt. Ik heb 2 keer moeten pakken in 3,5 uur en ik heb bijna geen magnesium hoeven gebruiken.
5.0 5
Goed product voor gebruik in de survival sport.\nVeel extra grip in de touwen op het hout en het ijzer. \nEchte aanrader!
4.0 5
nog maar een keer gebruikt, maar lijkt zijn doel (beter grip bij touwklimmmen) na te komen.
4.0 5
werkteen stuk langer dan pof, het voelt wel erg plakkerig aan. met water en zeep is het idd goed af te wassen. gebruik er maar heel weinig van per keer!
4,8 9
Klimwinkel
9.3 out of 10 stars 3746 votes