• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
 • Gratis verzenden voor orders boven de €50,-

ALPINVERLAG SICHER KLETTERSTEIGGEHEN

Aantal

€ -

(€ - excl. BTW

Beschrijving

Ga goed voorbereid klettersteigen met Alpinverlags 'Sicher Klettersteiggehen'. Alpine leerboek met te downloaden educatieve video (45 minuten) en zeker 100 grafieken en foto's! Boordevol waardevolle veiligheidstips, zowel voor beginners als gevorderde klimmers.

De video geeft informatie over het plannen van klettersteigtochten, het selecteren van geschikt materiaal, de diverse technieken en veiligheid. Voor goed voorbereide en met succes uitgevoerde via ferrata tochten.

Klettersteigen is een bergsportdiscipline die enorm in populariteit is toegenomen, helaas is daardoor ook het aantal ongevallen binnen de discipline gegroeid. Om deze reden zijn veiligheid en goede apparatuur belangrijker dan ooit.

Auteurs: Axel Jentzsch-Rabl en Andreas Jentzsch
Pagina's: 96
Afmetingen: 13,5 x 19 cm
Taal: Duits 
ISBN: 9783902656131
Tweede herziene editie

Klik hier voor een eerste indruk van het boek Sicher Klettersteiggehen

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld.

Kennis & informatie

 • Beginnersgids: Klettersteigen
  Beginnersgids: Klettersteigen

  Wat is Klettersteigen? De oorsprong van klettersteigen bevindt zich in het alpinisme. Om bergtoppen beter toegankelijk te maken werden st...

  Lees meer
 • Keuzehulp: Hoe kies je de juiste klettersteigset?
  Keuzehulp: Hoe kies je de juiste klettersteigset?

  Een klettersteigset is volledig ontwikkeld voor het klettersteigen en heeft geen enkel ander doeleinde dan jou te helpen veilig en met veel ...

  Lees meer
4.0 5
"Mijn online bestelling bleek niet beschikbaar. Ben volgende dag gebeld en alternatieven werden voorgelegd en met een mooie korting aangeboden. Mooie service."
4,7 4158
Klimwinkel
9.3 out of 10 stars 4158 votes