• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
 • Gratis verzenden voor orders boven de €50,-

KLIMWINKEL BOOT BANANAS

Bekijk het alternatief product

Beschrijving

LET OP, de Boot Bananas zijn tijdelijk niet leverbaar bij onze leverancier en worden pas weer in oktober verwacht!

De geurende en vochtabsorberdende bananen van Boot Bananas zijn de ideale maatjes voor jouw (klim)schoenen. De buitenkant van de Boot Bananas is gemaakt van 100% katoen. Ze zijn gevuld met natuurlijk, absorberend zout, mineralen, lavendel- en citroenextracten en theeoliën. 

Voordelen
De Boot Bananas zorgen ervoor dat je schoenen lekkerder gaan ruiken en ze absorberen het vocht van natte schoenen of bijvoorbeeld zeet in de schoen. De vulling is 100% natuurlijk en de katoenen buitenkant is volledig biologisch afbreekbaar. Ondanks dat het moeilijk is om zo'n product weg te geven zijn ze zeer geschikt om cadeau te doen. De Boot Bananas zijn zeer effectief en gaan minimaal 6 tot 12 maanden mee, dit is uiteraard afhankelijk van de manier waarop ze onderhouden worden en hoe intensief ze gebruikt worden. De buitenkant van de Boot Bananas zal op een gegeven moment bruin worden. Net als bij echte bananen geldt, hoe bruiner hoe meer aan vervanging toe. 

Verzorging Boot Bananas
Zoals met de meeste dingen gaan de Boot Bananas het langste mee wanneer je er goed voor zorgt. Laat je Boot Bananas om de zoveel tijd even drogen. Wanneer je ze een aantal keer hebt gebruikt om ze komen net uit een paar schoenen wat erg nat was hang ze dan even in de zon of bij een verwarming. Nou zweet de één meer dan de ander dus precies kunnen we het niet zeggen maar er wordt geadviseerd om de Boot Bananas om de één of twee weken uit te hangen. Het is niet goed voor de Boot Bananas om ze in de kou te laten liggen.

Aanvullende informatie

 • Worden per paar verkocht
 • Geven indicatie wanneer ze vervangen dienen te worden
 • 100% natuurlijke vulling

Plus- en minpunten

 • Laten jouw schoenen weer lekker ruiken
 • Ontneemt vocht uit jouw schoenen
 • Geeft aan wanneer ze aan vervanging toe zijn
 • Wanneer ze in een koude ruimte zijn blijven liggen kan het effect afnemen

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld.

Kennis & informatie

 • Keuzehulp: Hoe kies je de juiste klimschoen?
  Keuzehulp: Hoe kies je de juiste klimschoen?

  Klimschoenen Het kiezen van de juiste klimschoenen hangt erg af van hoe ervaren je bent met klimmen. Begin je net dan ben je beter af met...

  Lees meer
 • Pro Tips: Het gebruik van magnesium & pofzakjes
  Pro Tips: Het gebruik van magnesium & pofzakjes

  Alles over magnesium en pofzakjes voor bij het klimmen. Vraag jij je nu af wat voor soorten magnesium er zijn, wanneer je magnesium gebruikt...

  Lees meer
4.5 5
"Helaas kreeg ik per ongeluk een gebruikt en defect product opgestuurd, na kort telefonisch overleg en een mail gestuurd met foto's van het defecte product is er direct een nieuw product opgestuurd."
4,7 3976
Klimwinkel
9.3 out of 10 stars 3976 votes