• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
 • Gratis verzenden voor orders boven de €50,-

KONG KLETTERSTEIG HANDSCHOENEN KIND

Aantal

€ -

(€ - excl. BTW

Beschrijving

Deze kinder klettersteig handschoenen van het Italiaanse Kong zijn speciaal ontwikkeld voor het klettersteigen. Ze bieden de nodige bescherming tegen scherpe voorwerpen en koude weersomstandigheden. De toppen van de vingers zijn open zodat het mogelijk is kleine onderdelen vast te pakken. Hierdoor blijft de klettersteigset makkelijk te bedienen. 

Materiaal: Nylon, elastisch Nylon

Maatvoering: Van deze handschoenen hebben we maat XS, speciaal voor kinderen. Om de juiste maat te bepalen meet je de hand omtrek, over knokkels gemeten [cm]. Voor deze handschoenen is deze maat 15 tot 18 cm.

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld.

Kennis & informatie

 • Beginnersgids: Klettersteigen
  Beginnersgids: Klettersteigen

  Wat is Klettersteigen? De oorsprong van klettersteigen bevindt zich in het alpinisme. Om bergtoppen beter toegankelijk te maken werden st...

  Lees meer
 • Keuzehulp: Hoe kies je de juiste klettersteigset?
  Keuzehulp: Hoe kies je de juiste klettersteigset?

  Een klettersteigset is volledig ontwikkeld voor het klettersteigen en heeft geen enkel ander doeleinde dan jou te helpen veilig en met veel ...

  Lees meer
5.0 5
"Een tijdje geleden ben ik in de winkel langs geweest om een klimgordel te kopen en meteen te kijken welke klimschoenen ik wil het personeel heeft alle tijd voor je en geeft goede adviezen."
4,7 3996
Klimwinkel
9.3 out of 10 stars 3996 votes