• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
 • Gratis verzenden voor orders boven de €50,-

ROCK TECHNOLOGIES VLOEIBAAR MAGNESIUM

Aantal

 • Per stuk
 • Per 5

Aantal

€ -

(€ - excl. BTW

Beschrijving

De Rock Technologies Vloeibare magnesium is een varaint naast de bekende poedervorm. Deze vloeibare magnesium is gemaakt op alcohol basis. Na het aanbrengen verdampt de alcohol vlot, waarna een stroeve magnesium laag achterblijft. Rock Technologies produceert deze vloeibare magnesium voor tal van grote klimmerken. Om je de beste prijs te kunnen bieden verkopen wij dit product onder de eigen merknaam van Rock Technologies. Bekijk het korte filmpje om te zien hoe de vloeibare magnesium verandert in een stroeve laag magnesium. Sommige klimmers gebruiken de vloeibare magnesium als basislaag en gebruiken ook nog de poedermagnesium om aan te vullen tijdens het klimmen. 

Voordelen Vloeibaar magnesium
Vloeibare magnesium heeft een aantal handige voordelen ten opzichte van de poedervorm. Poedermagnesium is lastig gelijkmatig aan te brengen op je handen, bij deze vloeibare magnesium is dat erg makkelijk. Daarnaast stuift deze magnesium niet, waardoor niet al je klimspullen en de klimhal onder de magnesium komen te zitten. Ook laat deze magnesium geen sporten achter op de rots. 

Desinfectie
Een ander groot voordeel van vloeibare magnesium is dat het een desinfecterende werking heeft. Door het Covid-19 virus raden veel klimhallen het gebruik van vloeibare magnesium aan, het desinfecteert zowel jouw handen als de grepen van de klimhal. Vloeibare magnesium bevat altijd minimaal 70% alcohol wat zorgt voor het desinfecterende effect. 

Aanvullende informatie

 • inhoud: 250 ml
 • Geschikt voor boulderen en routeklimmen

Plus- en minpunten

 • Stuift niet waardoor je klimspullen en de klimhal schoner blijven
 • Eenvoudig gelijkmatig aan te brengen
 • Laat geen sporen na op de rots
 • Het flesje kan gaan lekken als het dopje kapot is en dan wordt het een rommeltje
 • Vloeibare magnesium is vervelend bij wondjes op je handen

Specificaties

Type magnesium Vloeibaar
Referentienummers R-DRy5 Liquid, R-DRy5 Liquid per 5

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld.

Kennis & informatie

 • Pro Tips: Het gebruik van magnesium & pofzakjes
  Pro Tips: Het gebruik van magnesium & pofzakjes

  Alles over magnesium en pofzakjes voor bij het klimmen. Vraag jij je nu af wat voor soorten magnesium er zijn, wanneer je magnesium gebruikt...

  Lees meer
 • Keuzehulp: Hoe kies je de juiste klimgordel?
  Keuzehulp: Hoe kies je de juiste klimgordel?

  Door het immens grote aanbod van klimgordels kan het moeilijk zijn om een keuze te maken welke klimgordel voor jou het meest geschikt is. On...

  Lees meer
5.0 5
Fijn product. Blijft goed zitten. Weinig van nodig.
5.0 5
ideaal voor de paalsport. Geeft goede grip.
5.0 5
Ik gebruik het bij deadliften omdat in mijn sportschool geen magnesiumpoeder mag worden gebruikt.\n\nIk heb een perfecte grip op het halter en het laat ook niet af op het halter. Eén keer een beetje op je handen doen is voldoende voor de volledige training.\n
5.0 5
Nooit gedacht dat het verschil in vloeibare magnesium van verschillende merken zo groot kan zijn, vergelijkbaar met goede en slechte klimschoenen. Persoonlijk wil ik niets anders meer !!
5.0 5
Prima! :)
5.0 5
Top product voor grip
5.0 5
Verrassend prettig in gebruik.\nHanden/vingers snel en kurk droog.
5.0 5
Petfect voor gewichtheffer training
5.0 5
Voordeel: Ik vind dit spul helemaal geweldig!!! En het mooist is ook nog, je heb niet heel veel nodig (althands, zo ervaar ik het). Ik gebruikte het thuis (want ik heb een danspaal thuis staan)ook voor me paaldans oefeningen en de vloeibare mangseuim werkte heel goed voor me handen. Ik ben nog geen één keer uit me danspaal gevallen of wat dan ook.\n\nIk raad deze vloeibare magnesuim aan iedere paaldanser aan. Of diegene nou een beginner is of proffesionel. Deze vloeibare magnesuim werkt heel erg goed en is ook nog super veilig voor je.\n\nNadeel: Nou er blijft soms wat hele kleine beetjes vloeibare magnesuim achter in het uiteinde van de flacon/fles. En dat droogt dan heel snel op waardoor er dan droge kleine stukjes in de flacon/fles vallen. En het zijn dan misschien hele kleine stukjes maar die kleine stukjes worden er steeds meer totdat de hele vloeibare magnsium uitdroogd. Maar dat denk ik hoor dat zoiets zal gebeuren.\n\nMaar ik ben super tevreden over deze vloeibare magnsuim!
5.0 5
Geen problemen met de grip meer.
5.0 5
zeer goede magnesium, snelle levering
5.0 5
Ik gebruik dit vloeibaar magnesium voor het spelen van tafelvoetbal.\nWerkt goed. \nZal waarschijnlijk niet zo goed zijn voor de handen. (Uitdrogen) uiteindelijk werk je de natuur wat tegen.
5.0 5
Ik vind het een erg fijn product want je glijdt er niet mee weg en het voldoet aan mijn verwachtingen
5.0 5
Geeft goede grip en makkelijk weer van de handen af te wassen met water en zeep.
5.0 5
droogt goed en je hebt goeie grip
4.0 5
Handig.
4.0 5
Was een cadeautje voor mijn zoon. Hij is er erg blij mee.
4.0 5
Was een cadeautje voor mijn zoon. Hij is er erg blij mee.
4.0 5
Prima spul
4.0 5
Ik gebruik de vloeibare magnesium tijdens crossfit. Ik heb maar weinig nodig om goede grip te krijgen. En de werking is lang genoeg.
4.0 5
Prima spul... Gebruik het in de klimhal. Het gaat niet de hele avond mee, maar zeker een aantal routes...
4.0 5
Het product was voor mn dochter, ik weet (nog) niet of ze het goed vindt.
4.0 5
Het product zelf is goed. De fles helaas iets minder omdat de dop er snel afviel.
4.0 5
Goed product, prima alternatief voor de magnesiumblokken, waar veel stof van vrijkomt waar je last van krijgt als je de hele dag in de sporthal zit.\nHopelijk wordt dit internationaal ook opgepakt binnen onze sport!
4.0 5
ik gebruik het voor paaldansen. Voor static pole is het te stroef maar het is perfect voor spinning pole oefeningen of zelfs een routine
4,6 25
Klimwinkel
9.3 out of 10 stars 4143 votes