• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
 • Gratis verzenden voor orders boven de €50,-

ROTHER ALPINE KLETTERSTEIGE OSTALPEN - 70 SPANNENDE TOUREN

Aantal

€ -

(€ - excl. BTW

Beschrijving

Alpiene klettersteigen in de oostelijke Alpen, met deze Klettersteigführer van Rother ga je goed voorbereid op pad. 

- 70 klimroutes
- 219 kleurenafbeeldingen
- 70 hoogteprofielen 
- 70 wandelkaarten (schaal 1:40.000, 1:50.000 en 1:75.000)
- 1 overzichtskaart (schaal 1:2.000.000)

Dit is de eerste druk van Rothers Klettersteigführer 'Alpine Klettersteige Ostalpen', een gids met 70 spannende, alpiene klimroutes in de oostelijke Alpen.

Klettersteigen wordt steeds populairder en aan nieuwe routes is geen gebrek. Binnen het klettersteigen zijn twee afsplitsingen bekend, de zogenaamde sportklimroutes en tochten van alpiene aard. Deze gids richt zich specifiek op de tweede, meer klassieke soort en werpt bovendien een licht op alles waar je aan moet denken bij een grote bergtocht.

Schrijver Mark Zahel heeft al zijn klettersteigkennis ingezet om als het ware een 'Best of' van de oostelijke Alpen te realiseren. Het resultaat bestaat uit 70 uitgewerkte tochten en meer dan 100 individuele klimmen. Deze zijn ruim verspreid tussen Beieren, Trentino en Slovenië. Een via ferrata cluster zoals in de Dolomieten, het nog altijd onovertroffen klettersteigparadijs. Wat betreft niveau is een evenwichtige samenstelling gemaakt, met de nadruk op midden en hogere niveau's. Plus een aantal echt stevige tochten en enkele behapbare tochten voor beginners.

Alle informatie per route op een rijtje, diverse moeilijkheidsgraden, gedetailleerde routebeschrijvingen, overzichtelijke hoogteprofielen en routekaarten op een schaal van 1: 40.000, 1: 50.000 en 1: 75.000. De aanpak en de tochten zelf worden beiden nauwkeurig beschreven. Zo wordt het nog makkelijker om een geschikte route te kiezen en om je in de bergen te oriënteren. De levendige inleidingen en vele kleurenafbeeldingen maken deze gids helemaal af.

Auteur: Zahel
Pagina's: 296
Taal: Duits
Bindwijze: gelamineerde paperback
Uitgave: 1e editie 2012
ISBN: 9783763330669

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld.

Kennis & informatie

 • Beginnersgids: Klettersteigen
  Beginnersgids: Klettersteigen

  Wat is Klettersteigen? De oorsprong van klettersteigen bevindt zich in het alpinisme. Om bergtoppen beter toegankelijk te maken werden st...

  Lees meer
 • Keuzehulp: Hoe kies je de juiste klettersteigset?
  Keuzehulp: Hoe kies je de juiste klettersteigset?

  Een klettersteigset is volledig ontwikkeld voor het klettersteigen en heeft geen enkel ander doeleinde dan jou te helpen veilig en met veel ...

  Lees meer
4.0 5
"Ik ben heel blij met het product, alleen de verzend tijd duurde een beetje lang."
4,7 4269
Klimwinkel
9.3 out of 10 stars 4269 votes