• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
 • Gratis verzenden voor orders boven de €50,-

ROTHER KLETTERSTEIGE DOLOMITEN - BRENTA - GARDASEE

Aantal

€ -

(€ - excl. BTW

Beschrijving

Klettersteigen in de Dolomieten, de Brenta of bij het Gardameer, met deze Klettersteigführer van Rother ga je goed voorbereid op pad. 

- 80 klimroutes
- 180 kleurenafbeeldingen
- 55 wandelkaarten (schaal 1:25.000, 1:50.000 en 1:75.000)
- 1 overzichtskaart (schaal 1:500.000)

Alweer de zesde, volledig herschreven druk van Rothers Klettersteigführer 'Dolomiten - Brenta - Gardasee', een gids met 80 klimroutes in spectaculaire landschappen op diverse niveau's.

In de Dolomieten zijn de meest klassieke via ferrata's te vinden. De authentieke 'ijzeren wegen' zijn hier in overvoed aanwezig. Verder zijn er vele gezekerde bergwandelingen te ontdekken. Alles bij elkaar heeft dit geresulteerd in een exceptionele routedichtheid. Klettersteigfanatici kunnen hier hun hart ophalen. Maar ook de Brenta met zijn indrukwekkende Bocchetteweg en de prachtige Gardaseeberge heeft veel te bieden.

Auteur Mark Zahel reist al jarenlang door de Dolomieten en schreef vele wandel- en klettersteiggidsen. Voor deze gids maakte hij een selectie van 80 mogelijke routes voor klimmers van ieder niveau. Van eenvoudig tot zeer uitdagend, elke klimmer zal een geschikte route vinden. De aanbevolen via ferrata routes zijn allen gedetailleerd beschreven en rijkelijk geïllustreerd.

Auteur: Zahel
Pagina's: 240
Taal: Duits
Bindwijze: gelamineerde paperback
Uitgave: 6e editie 2013
ISBN: 9783763330966

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld.

Kennis & informatie

 • Beginnersgids: Klettersteigen
  Beginnersgids: Klettersteigen

  Wat is Klettersteigen? De oorsprong van klettersteigen bevindt zich in het alpinisme. Om bergtoppen beter toegankelijk te maken werden st...

  Lees meer
 • Keuzehulp: Hoe kies je de juiste klettersteigset?
  Keuzehulp: Hoe kies je de juiste klettersteigset?

  Een klettersteigset is volledig ontwikkeld voor het klettersteigen en heeft geen enkel ander doeleinde dan jou te helpen veilig en met veel ...

  Lees meer
4.0 5
"Ik ben heel blij met het product, alleen de verzend tijd duurde een beetje lang."
4,7 4269
Klimwinkel
9.3 out of 10 stars 4269 votes