• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
 • Gratis verzenden voor orders boven de €40,-

ROTHER KLETTERSTEIGE JULISCHE ALPEN

Aantal

€ -

(€ - excl. BTW

Beschrijving

Klettersteigen in de bergen van Oostenrijk, Slovenië en Italië, met deze volledig herziene vierde editie van Rothers Klettersteigführer 'Julische Alpen' ga je goed voorbereid op pad.

- 80 klimroutes
- 165 kleurenafbeeldingen
- 53 wandelkaarten (schaal 1:50.000 en 1:75.000)
- 3 overzichtskaart (schaal 1:500.000 en 1:1.250.000)

Of je nu op zoek bent naar klimroutes met ladders en staalkabels of een bescheiden via ferrata met ijzeren pennen en handgrepen, in deze regio vind elke klimmer een geschikte route. De Julische Alpen bieden, met de Triglav als hoogste top, mogelijkheden voor ieder niveau's. En ook in de Kwawanken en de Karnische Hauptkamm op de zuidelijke grens van Oostenrijk zijn er vele aantrekkelijke mogelijkheden op verschillende niveau's. De Steiner Alpen zijn een klein gebied in de zuidoostelijke Alpen waar de echte kletterfanatici hun hart op kunnen halen.

Alle routes in deze Klettersteigführer worden gedetailleerd toegelicht, zowel de aanpak als de tochten zelf zijn nauwkeurig beschreven en voorzien van handige wandelkaarten. Met informatie over vertrekpunt, looptijd, niveau, verlichting en meer. Zo wordt het nog makkelijker om een geschikte route te selecteren. Bovendien is er ook een hoofdstuk waarin uitgebreid ingegaan wordt op klettersteigmateriaal en veiligheid.

Auteur: Goller en Heindl
Pagina's: 224
Taal: Duits
Bindwijze: gelamineerde paperback
Uitgave: 4e editie 2013
ISBN: 9783763333721

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld.

Kennis & informatie

 • Keuzehulp: Hoe kies je de juiste slaapzak?
  Keuzehulp: Hoe kies je de juiste slaapzak?

  Slaapzakken Slaapzakken isoleren je van de buitentemperatuur op vele verschillende manieren. Ze zijn er in allerlei vormen, maten, diktes...

  Lees meer
 • Keuzehulp: Hoe kies je de juiste slaapmat?
  Keuzehulp: Hoe kies je de juiste slaapmat?

  Hoe werken slaapmatten? Slaapmatten isoleren op dezelfde wijze als slaapzakken en lagen kleding. Ze houden een laag stilstaande lucht vas...

  Lees meer