• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
 • Gratis verzenden voor orders boven de €50,-

THERM-A-REST TRAIL LITE

Maat

 • Regular
 • Large
 • Large 2019

Aantal

€ -

(€ - excl. BTW

Beschrijving

De Trail Lite is een comfortabele en compacte slaapmat van Therm-a-Rest. Kies deze large uitvoering voor extra slaapcomfort.

- licht genoeg voor backpacken, maar comfortabel en duurzaam genoeg voor kamperen met de auto
- warm genoeg voor 3-seizoenengebruik
- self-inflating die-cut schuim dat strak op te rollen is voor gemakkelijk opbergen en vervoeren
- proven-technology ontwerp biedt het comfort en de prestaties die nodig zijn voor een goede nachtrust
- al jaren de bestseller van Therm-a-Rest

Trail Lite is het topmodel van vele kampeerwinkels. Voor een gevorderde backpacker of alpinist kan de Trail Lite echter beschouwd worden als het instapmodel. De Trail Lite slaapmat biedt een uitstekende combinatie van comfort en een compacte pakmaat. Deze large uitvoering is 12 cm breder en 13 cm langer dan de regular uitvoering en biedt daarmee extra slaapgemak.

Lichtere stof en een nieuwe gestroomlijnde vorm houden het gewicht laag en maken de Trail Lite een prima keuze voor degene die op zoek is naar comfort, veelzijdigheid en kwaliteit. Het nieuwe, rechte torsodeel vergroot het slaapoppervlak en helpt twee matjes naadloos tegen elkaar te leggen.

Inclusief opbergzak.

Winglock valve 2020

De nieuwe modellen van Therm-a-rest beschikken allemaal over een nieuw ventiel met uniek winglock systeem. De vergrootte opening zorgt ervoor dat de slaapmat tot 3 keer sneller opblaast in vergelijking met de oude modellen. Daarnaast zorgt het design ervoor dat er geen lucht ontsnapt tijden het opblazen. De sluiting is zo ontworpen dat je op ongelijk en losliggend terein geen last hebt van steentjes of vuil in het ventiel. Het ventiel is zo geplaatst dat je er geen last van hebt wanneer je op de mat ligt. Het innovatieve design maakt het openen en sluiten van het ventiel net zo makkelijk als bij een waterflesje. Wanneer het weer tijd is om verder te gaan heb je deze maztten zo opgeruimd. Wanneer het ventiel open is loopt de mat twee keer sneller leeg dan bij de verouderde modellen.

Aanvullende informatie


Afmetingen: 183 x 51 x 3,8 cm (regular), 196 x 63 x 3,8 cm (large)
Gewicht: 740 gram (regular), 1050 gram (large)
Isolatie waarde, R-waarde (US): 3.2

Plus- en minpunten

 • Lichtgewicht
 • Voorzien van Winglock Valve ventiel
 • Inclusief opbergzak
 • Deze slaapmat is vrij smal

Specificaties

Gewicht 750 Gram
R-waarde 3.2
Lengte 183 cm
Breedte 51 cm
Dikte 3,8 cm
Model Mummy
Referentienummers 09837, 13272, 13273

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld.

Kennis & informatie

 • Keuzehulp: Hoe kies je de juiste slaapmat?
  Keuzehulp: Hoe kies je de juiste slaapmat?

  Hoe werken slaapmatten? Slaapmatten isoleren op dezelfde wijze als slaapzakken en lagen kleding. Ze houden een laag stilstaande lucht vas...

  Lees meer
 • Keuzehulp: Hoe kies je de juiste slaapzak?
  Keuzehulp: Hoe kies je de juiste slaapzak?

  Slaapzakken Slaapzakken isoleren je van de buitentemperatuur op vele verschillende manieren. Ze zijn er in allerlei vormen, maten, diktes...

  Lees meer
5.0 5
Nu een hele vakantie van twee weken op het matje geslapen; bevalt erg goed! Makkelijk uit en op te rollen. Compact op te bergen. Precies goed formaat, zowel voor een kleine vrouw als een grote man. Het matje lijkt dun, maar ligt heerlijk. Je raakt nergens de grond. Ik heb tot nu toe geen minpunten ontdekt. Het duurt eventjes voordat hij zichzelf opblaast (5-10 minuten). Dan drie keer bij blazen en bij is perfect!
5.0 5
prima slaapmat
4.0 5
We hebben hem meteen getest en volgens mijns er geen beter matje te vinden voor deze prijs. Comfortabel en goed liggend. Duurt alleen wat lang voordat ie vol loopt
4,7 3
Klimwinkel
9.3 out of 10 stars 3291 votes