• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
 • Gratis verzenden voor orders boven de €50,-

ROTHER HOCHTOUREN OSTALPEN - ZWISCHEN BERNINA UND TAUERN

Aantal

€ -

(€ - excl. BTW

Beschrijving

Alpiene tochten in de hoogste delen van de oostelijke Alpen, met Rother's 'Hochtouren Ostalpen' ga je goed voorbereid op pad.

- 100 klimroutes
- 265 kleurenafbeeldingen
- 74 wandelkaarten ichaal 1:50.000

Piz Bernina, Piz Palü, Ortler, Adamello, Großglockner, Hochalmspitze. Deze gids bevat alle grote bergen, waaronder de klassieke beklimmingen die op het lijstje van iedere hooggebergte fanaat staan. De uitbreiding tot 100 tochten in de tweede editie heeft de uitgebreide selectie geperfectioneerd. In deze gids zijn alle bekende en glaciale bergketens van de oostelijke Alpen opgenomen. In deze vijfde editie van 'Hochtouren Ostalpen' hebben de auteurs zich vooral gericht op aanpassingen naar aanleiding van het terugtrekken van de gletsjer en het snel veranderende landschap.

Naast de populaire klassiekers kunnen met deze gids ook vooralsnog relatief onbekende tochten gemaakt worden. Bijzondere tochten die door de auteurs zelf ontdekt zijn. Vele veronderstelde of oud-klassiekers zijn na recent bezoek bewust niet door de auteurs in de gids opgenomen. Kortom, een boek van liefhebbers voor liefhebbers. Edwin Schmitt is een door de wol geverfde alpinist en all-round klimmer, Wolfgang Pusch reist als berggids en landmeter, gespecialiseerd in gletsjers, door het hooggebergte.

De vergletsjerde Centrale Alpen van het Bergell naar de Ankogel- en Goldberggroep staan centraal in deze gids, maar ook prachtige bergen uit de Dolomieten zijn vind je erin terug, zoals de Marmolada. In de 'Paradegebieten' is vaak sprake van de perfecte omstandigheden voor het combineren van individuele routes tot een meerdaagse tocht. Wanneer dit zo is, vind je dat terug in de respectievelijke tourbeschrijvingen.

De verschillende tochten variëren van eenvoudige beginnerspaden tot uitgebreide gecombineerde rots-/ijstochten. De gids is voorzien van nauwkeurige routebeschrijvingen, wandelkaarten en kleurenfoto's - plus, bij elke tocht op zijn minst één afbeelding met gemarkeerde paden. De ideale gids voor tochten door het hooggebergte van de oostelijke Alpen. Begin meteen met doorlezen, uitdenken en fantaseren!

Auteurs: Schmitt en Pusch
Pagina's: 320
Taal: Duits
Bindwijze: gelamineerde paperback
Uitgave: 6e editie 2015
ISBN: 9783763330102

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld.

Kennis & informatie

 • Keuzehulp: Hoe kies je de juiste slaapzak?
  Keuzehulp: Hoe kies je de juiste slaapzak?

  Slaapzakken Slaapzakken isoleren je van de buitentemperatuur op vele verschillende manieren. Ze zijn er in allerlei vormen, maten, diktes...

  Lees meer
 • Keuzehulp: Hoe kies je de juiste slaapmat?
  Keuzehulp: Hoe kies je de juiste slaapmat?

  Hoe werken slaapmatten? Slaapmatten isoleren op dezelfde wijze als slaapzakken en lagen kleding. Ze houden een laag stilstaande lucht vas...

  Lees meer
5.0 5
Was al een tijd opzoek naar het boek. Ben daarom ook zeer tevreden. Boek was keurig verpakt, en een snelle levering.
5,0 1
Klimwinkel
9.3 out of 10 stars 4269 votes