• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
 • Gratis verzenden voor orders boven de €50,-

TUBBS FLEX VRT 22W

Aantal

€ -

(€ - excl. BTW

Beschrijving

De Flex VRT sneeuwschoenen van Tubbs zijn betrouwbare schoenen voor een tocht door vlak, glooiend, heuvelachtig en steil terrein. VRT staat voor verticaal en Flex belooft een natuurlijke wandelgang. De nieuwe DynamicFit-bindingen met Boa-sluiting helpen de klemkracht op de schoen gelijkmatig te verdelen. Het sluitsysteem werkt eenvoudig, ook met handschoenen aan. Door aan de knop te draaien wordt de binding aangetrokken, om hem weer los te trekken klik je de knop omhoog. 

Flex-serie
De gepatenteerde, flexibele achterkant zorgt ervoor dat je op de sneeuwschoenen met een natuurlijke voetafwikkeling loopt. De puntige, asymmetrische Grip-rails over de lengte van de sneeuwschoen zorgen voor maximale grip op elk terrein. De flexibiliteit zorgt ook voor meer contactpunten met de ondergrond, dit resulteert in meer grip en comfort. De stijghulp achterop de schoen zorgt voor ontlasting tijdens het stijgen op steile hellingen. 

Gewicht specificatie
Flex VRT 22 W wordt door Tubbs aangeduid als de sneeuwschoenen voor vrouwen. Dit model is het meest geschikt voor volwassenen met een gewicht tot 70kg. Het dragend vermogen van deze 22 inch sneeuwschoen in lichte poedersneeuw is 70kg. In alle andere omstandigheden kunnen ook zwaardere personen probleemloos gebruik maken van deze sneeuwschoen. Wat ons betreft zijn het dus niet specifiek sneeuwschoenen voor vrouwen, maar eerder sneeuwschoenen voor lichte mensen en mensen met korte benen.

Aanvullende informatie

 • Afmetingen: 20 x 56 cm
 • Gewicht: 1,81 kg
 • Draagvermogen: 70 kilo

Plus- en minpunten

 • Zeer comfortabel
 • Inclusief stijghulp
 • Beschikt over Boa-sluiting
 • De 22W variant is slechts tot 70kg belastbaar

Specificaties

Ideaal voor Alpien terrein, Bergachtig terrein
Draagvermogen 70 kg
Gewicht 1810 Gram
Referentienummers 6980

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld.

Kennis & informatie

 • Keuzehulp: Hoe kies je de juiste sneeuwschoenen?
  Keuzehulp: Hoe kies je de juiste sneeuwschoenen?

  Sneeuwschoenwandelen Sneeuwschoenwandelen is de laatste jaren enorm in populariteit gegroeid. In steeds meer wintersportgebieden zie je d...

  Lees meer
 • Keuzehulp: Hoe kies je de juiste stijgijzers?
  Keuzehulp: Hoe kies je de juiste stijgijzers?

  Hoe kies je de juiste stijgijzers? Stijgijzers zijn noodzakelijk voor veilige tochten door sneeuw en ijs. Je kunt er gletsjers mee overst...

  Lees meer
1.0 5
"Had materiaal besteld wat op de web staat.
Betaald, bleek dat er geen voorraad was misschien eerst vermelden voor dat je ietskan bestelling.
Toen geld bijbetaald voor iets anders. Moest zelf contact maken waar de bestelling bleef. Ja is onderweg half juli het werd eind juli.
Zit gewoon op dit materiaal te wachten jammer.
Was de laatste bestelling bij dit bedrijf."
4,7 3733
Klimwinkel
9.3 out of 10 stars 3733 votes