• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
 • Gratis verzenden voor orders boven de €50,-

VERTICAL-LIFE BEST OF ARCO

Aantal

€ -

(€ - excl. BTW

Beschrijving

'Best of Arco' is een gedetailleerde sportklimgids van Vertical-Life. Met handige App Guide voor iPhone en smartphone. Dit is de Engelstalige uitgave. Deze gids bestaat uit twee delen, u krijgt dus twee boeken opgestuurd. 

Arco: Multi-pitch klimgids

De eerste editie van de Vertical-life gids "Multi-pitch klimmen in Arco" is gereleased. Het boek biedt een heldere selectie van 78 routes tussen de moeilijkheidsgraad 4a tot en met 7a op topkwaliteit Gardameer limesteen. Al de routes zijn geklommen en geselecteerd door de schrijvers Rebecca Finch en Georg Hueber. De gids is voorzien van gedetailleerde topo's, getekend door de auteurs zelf. 

Arco: Sportklimgids, 3e editie

De derde editie Arco klimgids van Vertical-life is uitgekomen. Massone, Nago, Padaro, Terra Promessa en vele anderen zijn inmiddels bekende namen onder klimmers. Ondanks dat het één van de meest historische gebieden is en de geboorteplaats van het sportklimmen, blijft het gebied zich ontwikkelen met nieuwe routes. Deze 2019 gids bevat 131 crags, waarvan er negen nog nooit gepubliceerd zijn. Ervaar full-colour topo's, GPS coördinaten en gedetailleerde beschrijvingen van jouw favoriete klimspots in Arco en omgeving.

Aanvullende informatie

Dit is de Engelstalige uitgave. Met handige App Guide voor iPhone en smartphone. 

Pagina's: 380 & 690 
Taal: Engels
ISBN: 9788898495009
Afmetingen: A5 paperback
Uitgave: 1e editie 2013
App: Gratis downloadcode

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld.

Kennis & informatie

 • Keuzehulp: Hoe kies je de juiste slaapzak?
  Keuzehulp: Hoe kies je de juiste slaapzak?

  Slaapzakken Slaapzakken isoleren je van de buitentemperatuur op vele verschillende manieren. Ze zijn er in allerlei vormen, maten, diktes...

  Lees meer
 • Keuzehulp: Hoe kies je de juiste slaapmat?
  Keuzehulp: Hoe kies je de juiste slaapmat?

  Hoe werken slaapmatten? Slaapmatten isoleren op dezelfde wijze als slaapzakken en lagen kleding. Ze houden een laag stilstaande lucht vas...

  Lees meer
4.0 5
"Ik ben heel blij met het product, alleen de verzend tijd duurde een beetje lang."
4,7 4269
Klimwinkel
9.3 out of 10 stars 4269 votes